De films die ik heb gezien in Mei 2021

De maand mei is weer voorbij, en ik heb in mei toch weer een aantal films kunnen zien. Ik loop nogal achter op mijn Movie Challenge van 2021 (ik heb nu 20 films van de 75 films die ik wilde zien gezien), maar ik hoop dat nog in te kunnen halen, helemaal nu de bioscopen weer open gaan. Deze maand was een enorme Netflix-filmmaand, dus dan weet je meteen waar je al deze films kan zien.

Ik begon de maand met Shazam, een hele leuke en originele DC-film waar ik zeker meer van zou willen zien. Een leuke superheld als puber, lekker spannend en een boel humor. Zo hoort het DC!

Dan door met een animatiefilm, The Mitchells VS. The Machines. Erg grappig, een unieke animatiestijl en ook nog lekker spannend. Deze is film is echt bizar goed, echt een aanrader voor het hele gezin! Na deze film kijk je nooit meer normaal naar Furby’s…

Ferry kwam ook eindelijk op Netflix, een proloog op Undercover. Ferry vond ik sowieso een erg leuk personage, en heel grappig om te zien hoe hij uiteindelijk in het criminele circuit belandde en zijn vrouw Daniëlle leerde kennen. Ik heb er erg van genoten, en hoop meer van hem te kunnen zien in het derde seizoen van Undercover!

Een gruwelijke zombiefilm in Las Vegas is Army of the Dead, waarin de zombies iets slimmer en strategischer zijn dan hersenloze zombies die we van andere films en series kennen. Erg spannend en met een hoop slachtoffers… Hier zit een flink budget in, en een alternatieve Las Vegas meemaken is heel bijzonder.

Tot slot keek ik naar The woman in the window, waarin een vrouw die haar huis niet durft te verlaten een moord ziet bij de buren aan de overkant, maar niemand gelooft haar. Is de vrouw gek, of verzint ze dit niet? Een erg spannende thriller met naar mijn mening een erg onverwachts einde, want de ontknoping zag ik totaal niet aankomen!

Dit zijn de films die ik in mei heb gezien. In juni hoop ik weer de bioscopen te gaan bezoeken, want het kan eindelijk weer! Heb jij nog mooie films gezien de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.