De series die ik heb gezien in November 2021

De maand november is weer voorbij, dus ik kan weer verschillende maandelijkse overzichten maken. Vandaag ben ik uitgekomen bij de series, want ik heb er weer genoeg gezien de afgelopen maand! In deze maand heb ik mijn serie challenge van 75 verschillende series zien gehaald, en er zitten een paar erg leuke series tussen. Tijd om ze allemaal even te bespreken!

Ik heb deze maand veel afleveringen gezien van The Office. Ik vind het echt een hilarische serie (ondanks wat grappig die nu niet meer zouden kunnen), en ik ben echt van de personages gaan houden. Het is zo’n kneuterig saaie omgeving, maar de werknemers weten er echt een feestje van te maken. Het is af en toe tenenkrommend grappig, precies de humor die ik erg kan waarderen. Ik kijk voorlopig nog wel even verder, want ik heb nog een aantal seizoenen te gaan!

Op Netflix keek ik ook naar het tweede seizoen van Tiger King, het wordt echt steeds bizarder met deze mensen. De shock is er wel vanaf, maar het is zo raar hoe al die mensen op elkaar reageren. Daarnaast keek ik naar Arcane, echt een fantastische serie gebaseerd op League of Legends (nooit gespeeld, maar dat is geen probleem als je de serie kijkt). Verder begon ik aan de life action serie van Cowboy Bebop (aflevering 1 zag er in ieder geval top uit), de chocoladeserie School of Chocolate (wat mensen maken met chocolate is echt ongelooflijk) en Blue Period (een anime over een jongen die kunstenaar wil worden). Ook heb ik een beginnetje gemaakt aan het zesde en laatste seizoen van Vikings, wat is het toch een toffe serie!

Ik keek de laatste aflevering van het eerste seizoen van To Your Eternity, en het tweede seizoen komt er aan in 2022. Wat een tranentrekker is deze anime toch, maar het blijft wel intrigerend. Daarnaast begon ik aan Hawkeye, die ik tot nu toe nog niet heel denderend vind. Wie weet wordt het nog beter in de volgende afleveringen, dus ik blijf trouw kijken! Verder keek ik wekelijks naar Even tot hier, de wekelijkse besprekingen blijven leuk!

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Welke toffe series heb jij de afgelopen maand gekeken? Laat het me weten, want ik kan altijd wat bingewatchtips gebruiken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.