De series en films die ik heb gezien in april 2018

Tijd voor weer een overzicht van de afgelopen maand. Qua series ben ik vrij rustig geweest, maar ik heb wel een flinke inhaalslag gemaakt met mijn Movie Challenge. Ik loop nu eindelijk op schema! Het gaat dus heel goed daarmee, dus tijd om even de series en films van afgelopen maand te bespreken.

 

Modern Family blijft een veelbekeken serie van mij. Ik ben zo dol op alle personages, elke aflevering heeft wel een hilarische scène. Ik zit nu in het zevende seizoen en mocht ik veel tijd hebben, hoop ik deze in mei uit te krijgen. Nog even en ik loop bij met de serie! Ook keek ik op Netflix naar de finale van Violet Evergarden. Een erg mooi einde, hoewel deze anime ook wel wat gebreken heeft. Ik heb in ieder geval genoten van de animatiestijl!

Een andere anime op Netflix is Children of the Whales, waarin een vredig volk leeft op een reizend eiland, maar ze worden aangevallen door een vijandige stam. Ze moeten leren te vechten voor hun leven. De animatiestijl is echt prachtig, aangezien het er vaak pastelachtig uitziet. Ik ben nu halverwege de anime, dus snel verder kijken! De andere Netflix-serie die ik keek is Santa Clarita Diet. Dit gaat over een familie die een normaal leventje leidt, totdat de moeder een zombie wordt en mensenvlees moet eten. Wat een hilarisch serie is dit zeg! Het getrouwde stel werkt zich vaak in de nesten als ze een slachtoffer hebben, de stijl doet me heel erg denken aan kluchten waar ik in meespeelde. De situaties zijn zo hysterisch en ongemakkelijk, ik ben er weg van! Ik ben nu begonnen in het tweede seizoen en hoop snel bij te zijn met de serie.

Dan hebben we nog drie Nederlandse series: Zondag met Lubach, De kwis (die helaas nu gaan stoppen, zo jammer!) en Klikbeet. Programma’s die zich richten op de actualiteit en met een flinke dosis aan humor. Ook hebben we nog Jeuk, een grappig en uiterst ongemakkelijk programma vol bijzondere taferelen.

 

Dan komen we aan bij de films. Ik heb maar liefst zeven films gezien! De maand begon met het zien van de film Brave, een vrij leuke Disneyfilm met een Schots sfeertje. Niet het meest bijzondere verhaal, maar ik heb er zeker van genoten.

Waarom ik zo veel films keek in april? Als voorbereiding op The Avengers: Infinity War! Ik ben er namelijk dinsdag geweest, maar ik had nog niet alle films gezien. Zo heb ik als voorbereiding nog Iron Man 2, The Avengers, Iron Man 3, The Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War  gekeken, zodat ik alle Marvelfilms heb gezien (ik moet alleen Black Panther nog zien). Ik ben dol op de gave actiescènes, maar sommige gevechten zijn wel iets overbodig… Door deze voorbereiding loop ik nu zelfs voor op mijn Movie Challenge, dus dat is ontzettend fijn!

 

Dit zijn de series en films die ik in april heb gezien. Heb jij nog wat toppers qua films en series die jij mij aanraadt? Laat het me maar weten!

3 reacties

  1. Brave is leuk. Wij moeten officieel nog 3 films zien voordat we infinity war kunnen zien.

    1. Oeeh, veel plezier/sterkte alvast! Op deze film kan je nooit voorbereid zijn, haha

  2. Modern Family blijft leuk. <3

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.