De series en films die ik in februari 2020 heb gezien

In februari ben ik ook weer erg los gegaan met films en series. In dit tempo haal ik binnen een half jaar mijn challenges al!

Ik keek eerst de laatste aflevering van The Good Place. De feels! Een erg mooi en gepast einde van deze serie, ik heb er erg van genoten. Ik ga de personages echt flink missen! Ook keek ik het derde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina af, waar je hier meer over kan lezen. Ik volg ook wekelijks Wie is de mol, een erg leuk seizoen! Ik weet alleen nog niet echt wie de mol is…

Ik keek naar het eerste seizoen van Locke & Key. Een erg vermakelijke serie vol fantasie en mysterie, hoewel ik het einde op sommige vlakken wat vond tegenvallen. Ik kijk in ieder geval uit naar het tweede seizoen! Ook begon ik aan het vierde seizoen van Sword Art Online (tot nu toe erg gaaf) en ik kijk wekelijks Toren C, wat hilarische humor heeft. Daarnaast kijk ik weer naar Zondag met Lubach en Miljuschka in Japan, waarin je alles leert over Japans eten!

Op Netflix keek ik naar The last kids on earth, een animatieserie (een seizoen van 50 minuten) die eerder een slap aftreksel is van DaybreakKipo and the Age of Wonderbeasts is een serie in een postapocalyptische wereld met mutantdieren, welke best leuk is. Laat dat tweede seizoen maar snel komen hoor! Ook keek ik naar Pop Team Epic, wat echt de meest random anime is die ik ooit heb gezien… Steven Universe Future is een vervolgserie op Steven Universe de film, waarin Steven zestien jaar oud is. Erg leuk om weer wat avonturen te zien van Steven en alle gems! Ietwat overbodig, maar wel erg fijn om te zien.

Ook keek ik The Mandalorian af, wat een heerlijk eerste seizoen is dat zeg! The Child steelt echt de show en elke keer wanneer deze Baby Yoda in beeld kwam smolt mijn hart. Deze serie weet echt de oude sfeer van Star Wars naar voren te halen en voelt het aan als een intergalactische western waarin elke aflevering weer een nieuw avontuur bevat. Tot slot keek ik naar I Am Not Okay With This, een serie die ik met gemak kon bingewatchen, ik ben erg benieuwd naar het tweede seizoen! Mijn recensie zal binnenkort verschijnen.

Netflix bracht meerdere films van Studio Ghibli uit, namelijk Porco Rosso, Castle in the sky, Ocean waves, Only yesterday, My Neighbor Totoro, Kiki’s delivery service en Tales from Earthsea. Ik heb al deze zeven films gezien, en ik kijk enorm uit naar de volgende Ghibli-films die online zullen staan! Hier kan je mini-recensies lezen over de films, zodat je kan kijken welke films wat voor je zullen zijn.

Toy Story 4 kwam uit op Disney+, een erg leuke film! Buzz Lightyear had alleen weinig aandacht gekregen en de film is ietwat overbodig, maar het is ook een mooie afsluiter van deze franchise.

Weathering with you keek ik in de bioscoop, wat een prachtige film was dat zeg! Prachtige graphics, fijne personages en een schitterend verhaal, lees vooral mijn recensie.

To All The Boys: P.S. I Still Love You keek ik samen met mijn fangirl tijdens valentijnsdag. Niet helemaal mijn film, maar hij is wel makkelijk om weg te kijken en zit vol romantiek. Ik vond Peter alleen deze film echt overkomen als een manipulatieve en egoïstische jongen, wat wel afbreuk deed aan de film.

Ook keek ik met mijn fangirl naar Descendants 2, waar ze helemaal weg van is. De special effects waren weer traumatisch slecht en lachwekkend, maar ik moet zeggen dat de decorstukken en alle choreografie wel indrukwekkend zijn. Nu wachten totdat de derde film op Disney+ komt, dan gaan we die ook kijken.

Ready Player One kwam op Netflix, dus die moest ik als liefhebber van het boek en ultra-fanboy gewoon zien! Ik baal er van dat ik hem niet in de bioscoop in 4DX heb gezien, want deze film was echt geweldig en vol met referenties naar fandoms in een prachtige digitale wereld. Echt een topfilm!

Ook keek ik naar The Lion King, de live action versie. Het verhaal was niet nieuw, maar wel mooi om deze klassieker te zien vol detail. De stemmen waren ook erg goed, alleen vond ik het jammer dat de expressies van de tekenfilm niet enorm weergegeven werden in deze versie.

Tijdens Pokémon Day kwam Pokémon Mewtwo Strikes Back Evolution uit, een remake van de eerste Pokémonfilm, maar dan 3D! Inderdaad bijna een complete kopie van de originele film. Leuk om te zien, maar niet heel veelzeggend aangezien ik het hele verhaal al kende.

Ik keek ook naar Dragon Quest Your Story, een film over de gelijknamige games. Het verhaal gaat echt veel te vlug en dit tempo is ontzettend storend. In het begin vond ik de animatie net niet mooi genoeg, maar het einde was wel erg spectaculair en gedetailleerd. Het slot gaf ook een mooie wending, maar wist nog niet helemaal het chaotische begin goed te maken. De liefhebbers van de games schijnen er wel enthousiast over te zijn, dus mocht je de games hebben gespeeld ben ik benieuwd naar je mening.

Tot slot All the bright places, een boekverfilming vol emotie. Ik had het boek jaren geleden gelezen dus ik wist niet alle details, maar de film lijkt redelijk goed het boek te volgen. De acteurs zijn erg goed en ik vond het mooi om wat herinneringen op te halen aan het boek, hoewel de film wel erg heftig is.

Dit zijn de films en series die ik de afgelopen maand heb gekeken. Jeetje, dat zijn er veel! Wat zijn jouw favoriete films en series van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.