De wekelijkse avonturen van een Fanboy #287

De afgelopen week kon ik hard aan het werk, maar wist ik daarnaast nog genoeg tijd te besteden aan fandoms. Daarnaast had ik nog bezoek in het weekend, dus gezelligheid was er ook! Jammer genoeg was er minder leuk nieuws door de persconferentie, dat is wel erg balen. Zie hier het overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Deze week las ik Stelsel onbekend uit, een hele spannende en bijzondere sciencefiction thriller vol buitenaards leven en ruimteschepen. Het is een standalone, dus hierna is het verhaal meteen afgelopen! Een kort maar krachtig verhaal dus, en aan het einde van de week kwam Lore binnen. Wat een mooi boek is het, en het begint al erg goed! Daarnaast begon ik met het herlezen van Twilight, aangezien we bij de volgende aflevering van Hold My Book het gaat hebben over deze YA-klassieker!

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • The Office seizoen 2 episode 5-14
  • Blue Period seizoen 1 episode 3+4
  • Arcane seizoen 1 episode 1-3
  • Vikings seizoen 6 episode 1

In het weekend keek in de bioscoop naar The Eternals en keek ik voor de tweede keer Free Guy, dit keer op Disney+. Wat een heerlijke film is het toch! Doordeweeks keek ik naar Don’t Breathe (zeer spannend) en The Amazing Spiderman (ter voorbereiding op de nieuwe film). Tot slot keek ik naar Red Notice (actiefilm met onder andere de Rock en Ryan Reynols met wat goede twists) en Ciao Alberto (een korte maar hele mooie film als vervolg op Luca).

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik wat Sword Art Online: Hollow Realization en City Skylines op de switch, maar ik speelde vooral Pokémon Café Remix op mijn mobiel. Een hele leuke nieuwe versie, ik ben enthousiast!

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag kwam een hele goede vriendin een dag naar Rotterdam. We gingen eerst de stad in, gamen in de Gamestate en naar de bioscoop voor The Eternals, om vervolgens een rondleiding te geven in mijn appartement. Ze kwam ook nog eens logeren, erg gezellig! Op de zondag vertrok zij weer en kwam mijn nichtje met ons shoppen in de stad, omdat Nishi Market een manga/anime weekend had. Doordeweeks moest ik thuis werken, aangezien vorige op kantoor een besmette collega aanwezig was. Gelukkig was ik negatief getest! Op de donderdag had ik nog een training voor werk.

Dit was mijn afgelopen week. Ik heb nog even genoten van de uitjes, want voorlopig gaat dat er waarschijnlijk niet in zitten. Hopelijk zijn we er snel vanaf en kunnen we weer allemaal leuke dingen doen! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.