De wekelijkse avonturen van een Fanboy #31

De week is voorbij en mijn tentamens komen er bijna aan. Toch deed ik naast het leren voor mijn tentamens genoeg andere dingen. Naar de uni, naar mijn vereniging, boeken lezen, series kijken en meer, ik blijf lekker druk! Zie hier wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan.

 

Zaterdag 3 december

Toen de zaterdag begon, zat ik nog in de bus richting Londen. Ik ging namelijk last-minute een dagje naar Londen toe om met een goede vriendin af te spreken om de stad onveilig te maken aangezien zij nu in Londen verblijft. Op de heenweg heb ik een groot deel gelezen uit The geeks guide to unrequited love. Mijn blogje over deze dag kan je al vanaf donderdag gezien hebben. Het was in ieder geval erg gezellig (en wat vermoeiend) en daarna sprak ik nog even af met Melisa (van Booknuts), die nu in Londen woont. Ik had dus altijd gezelschap tijdens mijn dagje weg, dus dat was erg fijn! Rond acht uur kon ik weer terug naar Nederland.

Zondag 4 december

Rond negen uur in de ochtend kwam ik weer thuis, volledig gesloopt van de busreis. Ik ging gelijk in bed liggen en werd pas om drie uur wakker. Ik wist niet dat ik zo toegetakeld was! Ik nam even een snelle douche waardoor ik weer iets uitgeruster was, leerde voor mijn laatste tussentoets en keek wat afleveringen van How I Met Your Mother. Blogjes moest ik ook nog schrijven, en na al het geblogd heb ik de Paul & Sint en Jeuk gekeken. Voordat ik ging slapen las ik nog wat uit Christopher Plum.

Maandag 5 december

Op de maandag sliep ik iets uit, om vervolgens te vertrekken naar Rotterdam. In Rotterdam aangekomen deed ik meteen boodschappen en leerde ik verder voor mijn tussentoets. Tussendoor zag ik wat van Digimon Adventure Tri, het vervolg op de oude Digimon-serie (waar ik vroeger een groot fan van was). In de avond had ik mijn tussentoets en daarna vierde ik Sinterklaas met mijn huisgenootjes (met heel veel snoep).

Dinsdag 6 december

De dinsdag was wat drukker dan verwacht. Ik begon met twee colleges, om vervolgens weer veel te gaan leren. Aan het begin van de avond ging ik naar mijn vereniging om de magazines van onze vereniging in te vouwen. Hier waren we snel klaar mee, dus daarna ging ik snel door naar huis om wat te eten. Nadat ik had gegeten, ging ik weer meteen door naar een vergadering van mijn vereniging. Achteraf keek ik de rest van de afleveringen van Digimon Adventure Tri, blogde ik wat en speelde ik Pokémon Sun.

Woensdag 7 december

Naast het volgen van een college, heb ik ook nog veel gestudeerd deze dag. De tentamens komen er aan, dus ik kon flink aan de slag! Na het leren ging ik door naar een etentje met vrienden van mijn vereniging, om vervolgens naar een feest op de vereniging te gaan waarin ik foto’s kon maken. Zoals gewoonlijk maakte ik het veel later dan ik in eerste instantie van plan was, maar ik vond het wel ontzettend gezellig.

Donderdag 8 december

Op de donderdag kon ik weer veel leren. Ik deed een proeftentamen voor statistiek (die best goed ging) en leerde voor mijn andere vak. Aan het einde van de middag vond ik het welletjes en begon ik met het schrijven van wat blogjes (aangezien ik weinig berichten in de planning had). Ik at samen met een huisgenootje lasagne, om vervolgens Pokémon Trading Card Game Online te spelen (ik speelde een potje tegen Eline en ik won met gemak) en Pokémon Sun te spelen. Ook heb ik veel afleveringen gezien van How I Met Your Mother. Ook kreeg ik deze dag een pakketje binnen van NederNerds omdat ik een winactie had gewoon op hun kanaal! 

Vrijdag 9 december

Vrijdag was een productieve maar lange dag. Ik stond redelijk vroeg op, ruimde mijn kamer op, leerde voor statistiek en deed boodschappen. Na een korte pauze halverwege de middag ging ik weer door met mijn andere vak. Aan het einde van de middag was ik er helemaal klaar mee, dus ik kookte ik voor mijn huisgenootje en ik en keek ik in de avond nog wat afleveringen van How I Met Your Mother terwijl ik een stuk verder kwam in Pokémon Sun.

 

Dit was mijn weekje! Vooral veel gestudeerd voor mijn tentamens, maar gelukkig ook nog tijd vrij gemaakt voor mijn vrienden, series en boeken. Volgende week nog even knallen met mijn tentamens en daarna kan ik genieten van mijn kerstvakantie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.