De wekelijkse avonturen van een Fanboy #75

Deze week was weer een volgeboekte week. Mijn hertentamen komt er bijna aan (die ik echt moet halen!), dus de drukte wordt langzaam hoger en hoger. Ik was deze week niet de hele tijd in Rotterdam, maar vooral bij mijn ouders! Een iets andere week dan normaal dus, maar in de tussentijd heb ik ook nog eens onwijs veel boeken gelezen. Tijd om even terug te kijken naar de afgelopen week!

 

Zaterdag 14 oktober

Op de zaterdag had ik een flinke studeer- en blogdag. Ik houd mijn studie goed bij, omdat ik volledig voorbereid naar mijn tentamen wil gaan. Na al het vele studeren blogde ik nog wat en ruimde ik mijn kamer op. Aangezien ik niet meer vaak bij mijn ouders ben (meestal wel elk weekend), was mijn kamer een flink zooitje geworden, zeker met een overschot aan boeken… Ik verplaatste wat boeken die ik niet snel (opnieuw) ga lezen naar boven en daardoor kreeg ik al snel meer ruimte in mijn kast. Erg fijn, want zo kon ik mijn hele kamer opruimen! Ik was de rest van de middag en begin van de avond bezig, maar het resultaat mag er wezen. Wie weet maak ik binnenkort nog een blogje met een update van mijn kamer bij mijn ouders! Dit deed ik ook al bij mijn kamer in Rotterdam, die je hier kan lezen/bekijken. Laat het zeker even weten als je van mijn kamer bij mijn ouders ook een Room Tour wilt, want dan kan je veel meer boekenkasten en posters zien, haha! In de avond ging ik naar een feestje van een oud-klasgenoot die ik al een tijdje niet had gesproken, dus we konden fijn bijkletsen. Een latertje werd het dus! Dat kwam misschien niet echt lekker uit, want ik moest vroeg opstaan… Ook kwam deze superleuke Vaporeon van Eagletoys binnen deze dag, woehoe!

Zondag 15 oktober

Half 5 ging mijn wekker, help! Mijn zusje en vader gingen een weekje naar Spanje voor een wandelvakantie. Ik ging niet mee want a: ik heb nog gewoon studie en geen herfstvakantie en b: ik ben totaal niet van het wandelen, haha! Mijn moeder en ik brachten mijn zusje en vader naar Schiphol en terug thuis aangekomen dook ik snel weer mijn bed in. Na wat meer slaap studeerde ik weer en gaf ik weer bijles aan een bijleskindje. Daarna ging ik door naar mijn oma voor familiebezoek, las ik onderweg Ikigai (een boek over het geheim van een lang en gelukkig leven op basis van een Japans dorp waar allemaal honderdplussers leven), las ik ook nog eens Kamp Halfbloed: Vertrouwelijk en keek ik naar Zondag met Lubach. Ik had gewoon twee boeken op één dag gelezen! 

Maandag 16 oktober

Hoewel ik maandag meestal naar mijn kamer in Rotterdam ging, bleef ik deze week vooral thuis om mijn moeder gezelschap te houden (#cute #goedezoon #zakgeldverhogingplease?). Ik ging wel naar Rotterdam voor college, maar helaas was deze vrij nutteloos, oeps! In de trein las ik Warcross en had ik hem ook uitgelezen, dus heel nutteloos was het college ook weer niet. Op de terugweg ging ik nog naar Den Haag om naar de America Book Center te gaan (waar ik niks leuks vond terwijl ik boekenbonnen bij me had…). Thuis ging ik weer druk aan de studie, keek ik de aflevering van Dwars door de week terug en begon ik aan Vuurvliegjes van Gayle Forman, een boek dat ze schreef voordat ze If I Stay had geschreven.

Dinsdag 17 oktober

Op de dinsdag was het weer tijd om naar stage te gaan. Ik las Vuurvliegjes in de trein en had al snel een drukke stagedag, want ik had genoeg te doen en deed ook weer wat nieuwe dingen. Op de terugweg las ik Vuurvliegjes uit, at ik met mijn moeder, blogde ik nog wat en las ik Het Wonderkabinet van Brian Selznick, die ik op dezelfde avond uitlees. Alweer twee boeken in één dag gelezen!

Woensdag 18 oktober

Hoewel ik op de woensdag ook altijd naar stage ga, kon ik deze dag thuis aan de slag met stage. Aan het eind van mijn stagedag keek ik nog de nieuwe aflevering van Food Wars (wat een gekkigheid die anime), ging ik nog familie bezoeken en ging ik naar mijn kamer in Rotterdam. Op de heenreis las ik een choose your own adventure-boek van Gravity Falls, dat is zo leuk om te lezen! In Rotterdam at ik met huisgenootjes, had ik een borrel met vrienden van mijn vereniging en gingen we nog even naar de vereniging toe.

Donderdag 19 oktober

Op de donderdag was ik nog in Rotterdam, aangezien ik in de ochtend al vroeg naar college kon. Na mijn colleges gaf ik nog bijles aan een bijleskindje en ging ik weer richting mijn moeder. Ik las weer het boek van Gravity Falls op de reis richting huis. Thuis studeerde ik nog wat en aan het eind had ik wat geblogd. Ik sloot de dag af met wat afleveringen van My Hero Academia.

Vrijdag 20 oktober

Vrijdag zei ik mijn moeder weer gedag, ik ging richting Tilburg! In de trein begon ik aan De Goudvisjongen. Daar dropte ik mijn spullen en ging ik met mevrouw Fangirl naar Eindhoven om daar nerdwinkels te bezoeken (ik kocht een boek, yeey!), aten we bij de Taco Bell (een nieuwe wereld ging voor mij open) en bezochten we het concert van You Me At Six bij Dynamo, met The Overslept als voorprogramma. Lekker concertje hoor! De terugweg was wel wat lastig (de treinen reden niet, dus we zaten lang in de bus), maar we kwamen veilig en wel thuis. Pfoeh, dat was een lang maar leuk dagje!

 

Zo, dat was mijn weekje. Nu hard studeren voor mijn tentamen volgende week (die wordt gegeven op de ZATERDAGOCHTEND!). Hard aan de bak dus!

Hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.