Duizend vragen aan jezelf #70

We zijn uitgekomen bij de een na laatste duizend vragen aan jezelf! Dit jaar nog zal ik deze rubriek afsluiten. Deze keer weer wat vragen om mij beter te leren kennen. Heb je die van Kwante in Wonderland al gelezen? Zij heeft namelijk deze rubriek al afgemaakt!

 

965. Verstuur je verjaardagskaarten?

Nee! Iets wat ik eigenlijk wel eens moet gaan doen, aangezien ik heel veel boekige kaarten in mijn bezit heb.

966. Aan welke ongeschreven regel houd je je altijd?

Poepen, plassen, en dan… Handen wassen!

967. Wanneer heb je voor het laatst een wandeltocht gemaakt?

Een aantal weken terug toen Pokémon Go een update had en je makkelijker naar een hoger level kwam. Toen liep ik meerdere keren op een dag door mijn dorp!

968. Kun je meer tijd vrijmaken voor dingen waar je blij van wordt?

Dat probeer ik altijd wel te doen. Lezen, series kijken, films kijken, afspreken met mensen, gamen, tekenen… Mijn leven zit flink volgepland met studeren, mijn vereniging, werken, stage en meer, maar ik hoop er alles uit te halen!

969. Welke klassiekers heb je gelezen?

Alice in Wonderland, Lord of the flies, Pride and Prejudice en Wuthering Heights. Prima boeken, maar klassiekers zelf liggen mij niet zo. Doe mij maar een heerlijk YA-boek!

970. Om wie zou je naar de reünie van je lagere school gaan?

Ik had een aantal weken geleden een reünie en deze was zo ontzettend leuk. Ik vind het erg leuk om te zien hoe oudklasgenoten hun leven nu hebben ingedeeld. Sommige studeren nog, anderen zijn klaar met hun opleiding en werken fulltime, andere mensen zijn gaan samenwonen… Het was zo leuk om te zien dat sommige drukke kids van vroeger heel verstandig en volwassen zijn geworden (misschien moet ik dat ook maar eens doen?), dus ik hoop snel weer eens een reünie mee te maken waar ik alle klasgenoten kan zien.

971. Fantaseer je wel is over beroemd zijn?

Vroeger deed ik dat heel vaak, nu stukke minder. Ik denk ook dat het heel erg licht aan de mate van beroemdheid. Grote acteurs hebben nauwelijks rust, maar als je af en toe als gast in een tv-programma komt zijn er volgens mij niet al te veel nadelen aan je bekendheid. Binnen de fanatieke YA-lezers ben ik vrij bekend doordat ik als mannelijke boekwurm en enthousiaste fanboy nogal opval en dat is totaal niet erg. Als ik zoiets op grote schaal zou hebben zou ik daar niet echt problemen mee hebben, maar echt grote roem zou ik ook niet willen hebben.

972. Welk museum heb je onlangs bezocht?

Ik bezocht in de zomer het Fotomuseum in Rotterdam. Hoewel ik sommige foto’s niet heel bijzonder vond, had ik wel genoten van de tentoonstelling waarin er foto’s waren van vele prachtige natuurgebieden met de bijbehorende bevolking en dieren.

973. Experimenteer je graag in de keuken?

Ik ben meestal iemand die Knorr-pakjes gebruikt, dus veel experimenteren doe ik niet. Als student houd ik het lekker goedkoop en vind ik het prima om het te houden bij een vertrouwd pakje.

975. Hoe belangrijk zijn de vrouwen in je leven?

”De vrouwen”, dat klinkt zo fout, haha! Vrouwen zijn zeker belangrijk in mijn leven. Fun fact: ik werd geboren en kwam toen uit een vrouw! Zonder vrouwen zouden mensen gewoon niet bestaan. Ja beste mensen, zo leer je weer vele nieuwe inzichten.

976. Geef je makkelijk complimentjes?

Ik doe het niet snel aangezien ik ook bang ben voor ongemakkelijke reacties, maar meestal pakken mijn complimentjes goed uit en kan ik iemand blijer maken dan eerst. Dit hoop ik dus zeker vaker te doen!

977. Aan wie kun je een voorbeeld nemen?

Aan alle mensen die werken bij een uitgeverij! Zij zorgen ervoor dat prachtige boeken worden uitgegeven. Daar mag best meer respect voor komen!

978. Wanneer heb je voor het laatst een dag op het strand doorgebracht?

Afgelopen zomer! Ik kwam alleen niet op de dagen dat het ontzettend lekker weer was, maar heb zeker een aantal keer het strand bezocht. Mijn ouders wonen dichtbij de kust, dus ik ben er ook best snel!

979. Met wie kun je urenlang kletsen over niets bijzonders?

Mijn huisgenootjes en vele vrienden. Zo zit ik bij een vriendengroep op mijn vereniging die kunnen praten over de meest gekke onderwerpen (discussies als in: waarom heet een nijlpaard een nijlpaard, het is toch geen paard?).

 

Dit was de duizend vragen aan jezelf voor deze week! De volgende keer dat ik deze rubriek doe, zal het de laatste zijn. Ik zit namelijk al bijna bij vraag 1000! Nog een keertje genieten van deze vragen dus…

Kom jij ook uit een vrouw? #herkenbaar?

1 reactie

  1. Jaaaa ook jij hebt bijna de finish gehaald!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.