Fandom Nieuws #7

De maand maart is goed gevuld, er is namelijk een hoop geeky nieuws wat ik kan bespreken! Ik hoop dat de wereld binnenkort al een stuk beter eraan toe gaat, zodat ook veel meer geeky franchises kunnen bloeien.

Dragon Prince Bordspel aangekondigd

Er is een bordspel voor The Dragon Prince, waarin je onder andere met kaarten van de personages een tof avontuur kan beleven (en dat terwijl er al druk wordt gewerkt aan een roleplaying game). Het bordspel ziet er op het eerste gezicht erg leuk uit, en vanaf juni kan je het pre-orderen!

Black Widow uitgesteld naar 9 juli

We hebben al een lange tijd gewacht erop, maar Black Widow heeft een nieuwe releasedatum gekregen. De bioscopen zijn tegen die tijd al open, en anders kan je met bijbetaling de film zien via Disney+.

Nieuwe catalogi uit voor uitgeverijen

Een nieuwe periode komt eraan voor uitgeverijen, dus ze brengen hun catalogus weer uit voor de komende maanden. Binnenkort kan je er ook een podcast van verwachten bij Hold my Book, want er komen genoeg mooie boeken uit!

Hof van Doorns en Rozen wordt nu officieel omgevormd tot tv-serie!

Sarah J. Maas heeft laatst op Instagram gemeld dat de Hof van Doorns en Rozen-boekenreeks een serie gaat worden op Hulu, zo goed om te horen! Hier keken fans al lang naar uit, en nu is het officieel. Kom maar snel door met meer nieuws rondom de serie, want hier kijk ik wel naar uit.

Nieuwe The Suicide Squad 2 trailer maakt de verwachtingen erg hoog

James Gunn heeft een nieuwe Suicide Squad-film gemaakt, en wat ziet de trailer er toch geweldig uit! De vorige film had flink wat minpunten, maar dit ziet er spectaculair uit en ook nog vol humor. Hier heb ik alle vertrouwen in, kom maar door met die film! 6 augustus kunnen we hem gaan zien en ik tel de dagen af.

Attack on Titan gaat verder in winter 2022

Het vierde seizoen van Attack on Titan is momenteel gaande, een spectaculair slotseizoen van een geweldige anime. Nu is er na de zestiende aflevering een cliffhanger, dus pas in de winter van 2022 gaat het seizoen verder. Voor die probeer ik weer alle seizoenen te zien, zodat ik volop kan genieten van de intensiteit!

My Hero Academia film in aankomst

Er zijn al twee films van My Hero Academia, maar in de zomer komt er nog eentje aan! Hier heb ik onwijs veel zin in, dus hopelijk zijn in de zomer de bioscopen open zodat ik daar heenkan!

Dit was het opmerkelijke nieuws rondom geeky gebied dat ik ben tegengekomen de afgelopen maand. Heb ik nog wat gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.