Hold my Book #3 De Sarah J. Maas Special!

Hold my Book is een YA-boekenpodcast waarin wij (Joost en Rosanna) twee keer in de maand YA-boeken bespreken. Dit keer hebben we het over de favoriete schrijfster van Rosanna, namelijk Sarah J. Maas! We hebben het over haar boeken, wat er zo goed aan is en vertellen over haar nieuwe boek. Heel veel luisterplezier gewenst!

De vraag die we deze aflevering hebben gesteld is als volgt: Welk personage haatte je eerst, maar ben je uiteindelijk van gaan houden? Jouw antwoord nemen we mee in de volgende aflevering! Je kan ons mailen via holdmybookpodcast@gmail.com, of je kan ons bereiken via de volgende social media kanalen.

Door een aankomende verhuizing is het nog niet zeker of we elke twee weken een podcast kunnen opnemen, maar vanaf april zijn we in ieder geval volledig beschikbaar! Hopelijk komt snel een nieuwe podcast eraan, en kan je weer van alles horen over het YA-genre!

2 reacties

  • Marjolijn op februari 9, 2021 om 7:42 pm
  • Reageer

  Wat leuk dit! Ik heb net deze winter voor het eerst de Hof van Doorns en Rozen gelezen, dus ik was wel benieuwd naar deze podcast 🙂

  Oh wacht, Hof van Ijs en Sterren moet ik nog, haha xD

  Ik vond de boeken tot zover best leuk, maar ik denk niet dat Sarah J Maas mijn nieuwe favoriete schrijfster wordt (sorry Rosanna!)

  1. Dank je wel Marjolijn, heel leuk om te horen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.