Nieuwe opmaak voor NerdyGeekyFanboy!

Hallo iedereen!

Wacht eens even, er klopt iets niet… Is dit wel de blog van NerdyGeekyFanboy? Het ziet er anders uit…
Dat klopt! Ik had zin in een andere opmaak (met mijn vorige opmaak was ik niet zo tevreden, stoorde me uiteindelijk wat aan de kleuren en dergelijke), dus tadaaaaa! Hopelijk vinden jullie het mooi 🙂 Ik ben druk bezig met het uitbreiden van mijn blog, ik zit flink door te werken aan leuke blogposts die er in de toekomst aan gaan komen, ga wat werken aan afbeeldingen en waarschijnlijk komt er ook nog een video over mijn Book Haul in Juli aan!

Een video? Jazeker, NerdyGeekyFanboy duikt nu ook in het maken van filmpjes! Twee dagen geleden had ik al een post gezet met de vraag of jullie dat leuk vinden, en tot nu toe is het positief, maar mocht je nog niet je mening hebben verteld, zou ik die graag willen horen! Hier kan je naar de post toe gaan, ik ben je zeker dankbaar als je een comment kan achterlaten met jouw mening of je een Book Haul als video wilt. Ik ben er in ieder geval druk mee bezig, heb al wat leuke ideetjes… MUWAHAHAHAHAHAHA!

Vinden jullie de nieuwe lay-out wat? Laat het me gerust even weten 🙂

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik vind je lay-Out een stuk mooier nu! Ik ben benieuwd naar je filmpje 🙂

  2. Als ik eerlijk ben mis ik nog wel wat persoonlijkheid in de vormgeving. 🙂 Maar dat komt uiteindelijk vast wel goed.

    1. Bedankt voor je opmerking Emmy (aangezien jij natuurlijk een opleiding hebt gedaan die wel te maken heeft met vormgeving waardeer ik je tip!), ga er zeker aan werken 🙂 Het is in ieder geval een stap in de goede richting!

    2. Ik denk dat een header met bijvoorbeeld je fandoms al heel tof zou zijn. 🙂

    3. Ja, daar zat ik ook al aan te denken! Woensdag heb ik eindelijk weer een laptop dus ga ik proberen wat te maken, maar dan wil ik natuurlijk wel een mooie header, dus het kan even duren voordat hij af is… Heb namelijk ook niet echt hele professionele programma’s om afbeeldingen te maken, maar dat komt wel goed! 🙂

    4. Vandaag staat mijn nieuwe header op mijn blog, vind je hem mooi geworden? 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.