The Friday Five: Boekpersonages die je zou willen cosplayen

In de Friday Five bespreek ik wekelijks lijstjes van vijf, dit keer vijf personages die ik zou willen cosplayen! Er zijn zo veel personages waar ik tegenop kijk, en daarvan zijn er een paar waar ik wel op zou willen lijken. Vijf personages uitkiezen was dus makkelijk! Zo heb ik al eens Peeta van De Hongerspelen, de Duisterling van de Grisha, Jack van de Caraval-trilogie en Jughead van Riverdale gedaan, maar er zijn nog genoeg personages die op mijn lijstje staan!

Ik heb al eens Dorian van De Glazen Troon gecosplayd met mijn vriendin die Manon was, maar ik zou ook graag duocosplayen als Celaena en Rowan. Zij zijn zo ongeloofsterk en hebben de meest spectaculaire uitrusting aan, dat kan echt een geniaal cosplayduo worden! Een beeld hebben van deze twee? In de boxset van de Nederlandse editie staat Celaena in het midden, en links daarvan is Rowan.

Een wapenuitrusting als Geralt van The Witcher? Yes please! Ik zou dan eerst even flink moeten trainen om de bouw te hebben van Geralt (als in, jaren keihard trainen om maar in de buurt te komen) en de pruik die ik nodig heb is vast killing, maar het zou er wel heel episch uitzien!

Ook de personages van De Wrede Prins zijn zo magisch, en een fae zoals zij zou ik ook voor een dag willen zijn. Wie weet dat ik deze cosplay ooit wil realiseren, want dat past zo bij alle hype rondom de boeken van De Wrede Prins.

Het lijkt me ontzettend leuk om met mijn vriendin te cosplayen als de personages van Geekerella. Deze twee personages zijn haast een evenbeeld van ons twee, allebei lekker geeky! Net als de personages hebben mijn vriendin en ik elkaar ontmoet via Comic Con, dus dit zou een hele passende cosplay zijn.

Tot slot zou ik zo graag een cosplaygroep willen hebben van Spellslinger. Deze serie is zo ondergewaardeerd, het is zo’n toffe en originele fantasy waar ik geen genoeg van kan krijgen! Enne, zo’n eekhoornkat mag dan zeker niet ontbreken.

Dit zijn de personages die ik graag zou willen cosplayen. Als welk personage zou jij een dag willen cosplayen, of welk personage zou jij voor een dag willen zijn? Laat het me weten, en check de Friday Fives van de andere deelnemers aan de Friday Five!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.