The Friday Five: De leukste boekige momenten van 2019

Bij de Friday Five maak ik samen met andere bloggers lijstjes van vijf. Deze keer wilde ik terugblikken op het afgelopen jaar en een lijstje maken van de vijf leukste boekige momenten van 2019! Op boekengebied heb ik genoeg leuks meegemaakt, dus ik vertel je graag wat voor leuke evenementen er waren in 2019.

Laten we beginnen met de Boekverslinders Leesclub in Zoetermeer. Helaas is de leesclub gestopt, maar ik vond de leesclub zo leuk om mee te maken! We bespraken telkens weer een totaal ander boek (de ene keer fantasy, dan weer een thriller, dan weer een contemporary) en het was altijd ontzettend gezellig. Zo leuk om een leesclub te begeleiden, het was me een hele eer!

Jammer genoeg komt er geen Yalfest in 2020, maar afgelopen april heb ik zeker genoten van Yalfest! De auteurs waren zo leuk en de signeersessies waren erg prettig en je had genoeg ruimte. Ook had je de tijd om met auteurs te praten, ik had het zeker naar mijn zin. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om met andere boekenliefhebbers te kletsen!

Eind juni ging ik naar Yaltival, een boekevenement in Eindhoven met onder andere Stefanie Garber. Georganiseerd door mijn fangirl, samen gingen we zelfs cosplayen als Donatella en Jacks van Caraval! Ik had echt een geweldige dag en het evenement was erg leuk, ook had ik er een workshop boekbloggen gegeven. Een dag om niet te vergeten, en in juni is er weer een nieuwe editie van Yaltival!

Er is sinds juni weer een nieuwe leesclub in Rotterdam, nu in de bibliotheek! We hebben elke keer weer een boek van een Nederlandse auteur, die ook aanwezig is bij de leesclub. Zo spraken we met Chinouk Thijssen, Jen Minkman met Lysander Mazee en laatst met Rima Orie! De leesclubs zijn ontzettend gezellig en ik ben benieuwd wat voor leesclubs er gaan komen in 2020.

Tot slot mocht ik V.E. Schwab interviewen met een paar andere lezers, wat echt geweldig was. Victoria kon zo geweldig vertellen over haar boeken en haar leven, het was een van de leukste interviews die ik had meegemaakt!

Dit zijn mijn favoriete boekige momenten van 2019. Welke zijn dat van jou? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers die hieraan meedoen!

2 pings

  1. […] maakt van vijf boeken. Een lijstje van alle bloggers die meedoen aan The Friday Five vind je hier. Het is al even geleden dat we meededen aan The Friday Five, maar deze week zijn we weer terug met […]

  2. […] maakt van vijf boeken. Een lijstje van alle bloggers die meedoen aan The Friday Five vind je hier. Vrijdag zijn we het helemaal vergeten te plaatsen, dus verschijnt het vandaag ;). Deze week […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.