Very Inspiring Blogger Award

Ja hoor, zegt deze fanboy dat hij pas dinsdag weer een bericht online zal zetten, maakt hij er nu weer eentje! Ach ja, ik kan nog even tijd vrij maken voordat mijn vliegtuig morgenmiddag vertrekt. 🙂 Wie weet schrijf ik morgenochtend nog wel een Top Ten Thursday!

The Award

Gisteren ben ik genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award door Vanessa van Mijn brein is een boekenkast. Hartstikke bedankt voor je nominatie, als ik tijd heb ga ik zeker Tweedehands Vleugels van je lezen!

De bedoeling is om 7 random feiten te geven over jezelf.

The Facts

1. Strand: Ik woon in een vissersdorpje, waardoor ik dichtbij het strand woon! In de zomer is het dus ideaal om af en toe naar het strand te gaan en genieten van het zonnetje. Deze zomer ga ik waarschijnlijk ook nog vaak surfen met een goede vriend (alleen moet het weer dan wel een beetje goed weer zijn, als ik nu naar buiten kijken regent het…).
2. Ziektes: Over het strand en zomer gesproken, de warmte die daar bij komt kijken brengt voor mij wat risico’s mee! Ik kan namelijk niet zweten, dus als het te warm wordt raak ik oververhit! Gelukkig voel ik de laatste jaren wel dat ik een klein beetje zweet bij mijn handen en voeten. Dus wie weet gaat het wel over! Jammer genoeg heb ik nog wel last van wat andere kwaaltjes, heb namelijk prikken en medicijnen voor mijn witte bloedcellen en had vroeger groeihormoon omdat ik lastig groeide. Maar niet getreurd, als ik mijn medicijnen gewoon gebruik is er niks aan de hand, dus ik voel me toppie 🙂
3. Studeren: In september begint mijn studie in Rotterdam, Economie & Bedrijfseconomie, en ik heb er best zin in! Nu ben ik ook bezig met een wiskunde zomercursus, en wil ik ook graag naar de Eurekaweek, een soort introductieweek op de campus en Rotterdam. Ik hoop wel dat er genoeg andere fanboys en fangirls rond de campus lopen! Ik blijf wel thuis wonen, de reis naar Rotterdam is rond de 75 minuten, dus dat kan ik wel aan.
4. Japan: Ik wil echt al een hele lange tijd een keer naar Japan, deels omdat ik manga en anime erg leuk vind (ja hoor, naast een nerd, geek en fanboy ben ik ook een Otaku, een manga/animeliefhebber). Zelf teken ik dan ook graag manga/chibi. Ook vind ik de cultuur in Japan ook heel bizar en bijzonder, over een paar jaar ga ik er zeker een bezoekje brengen en waarschijnlijk rondneuzen in de animebuurt in Tokyo, en de Pokémoncenters en het Poké-park bezoeken!
5. Cosplay: Op 28 en 29 maart 2015 is er de Dutch Comic Con in Utrecht, waar vele tekenaars, artiesten en cosplayers aanwezig zijn. Ik ga daar zeker naartoe, maar natuurlijk wel verkleed! Heb al een tijdje nagedacht over een leuke cosplay, en ik ben van plan om als Jack Frost te gaan van Rise of the Guardians. Het is dan geen personage van een strip, maar dat maakt hopelijk niet heel erg uit. De kleding is nog redelijk te doen, en mijn haar wat bleker maken vind ik niet erg. De mensen die hebben gehoord dat ik als Jack Frost ga waren dolenthousiast, dus ik heb denk de goede keuze gemaakt! Nu nog een goede staf maken…
6. Muzieksmaak: Hoewel ik van  plan ben nog een bericht te schrijven over mijn favoriete bands, zal ik alvast verklappen wat mijn muzieksmaak is. Ben een grote fan van rock, punk en alternative. Ik heb ook minimaal 25 cd’s die ik ook regelmatig luister. Ik wil ook heel graag een keer naar Pinkpop of Lowlands, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Hopelijk ga ik volgend jaar!
7. Verjaardagen: Zelf heb ik 2 keer mijn verjaardag als feest voor vrienden gegeven, en als ik dan een feest geef, moet er uiteraard een thema bij waarbij ik iedereen verplicht om verkleed te gaan. Aangezien ik jarig ben op 31 oktober, heb ik voor mijn 18de verjaardag een Halloweenfeest gegeven waar iedereen kon griezelen, en in 2013 had ik een Harry Potter feest, compleet met toverstaffen en sorteerhoed (die ik nog steeds heb)! Ik weet nog niet of ik dit jaar weer een thema heb voor mijn feest als ik die geef, hebben jullie misschien nog ideetjes?

Het is nu de bedoeling dat ik 15 andere bloggers nomineer om ook deel te nemen aan de Very Inspiring Blogger Award, maar ik zie dat elke blogger die ken al is genomineerd of de Award al heeft gedaan! Ik kan dan jammer genoeg niet bloggers nomineren, maar mocht je als blogger nog niet genomineerd zijn, en je wilt het wel, laat dan een reactie achter en dan zal ik je nomineren!

1 reactie

  1. Ik wilde vroeger ook altijd een Harry Potter themafeest geven! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.