Vraag: Video voor Book Hauls of niet?

Hallo beste lezertjes,

Als jullie mijn Book Haul van juni hebben gezien, heb je waarschijnlijk al gelezen dat ik deze maand weinig boeken wilde gaan kopen. Althans, dat dacht ik. Ik ga niks zeggen, maar ik heb weer enorm veel boeken deze maand weten te kopen/krijgen, en daarom wil ik ook een Book Haul voor de maand juli doen om al deze boeken te laten zien en eventueel te bespreken.

Nu twijfel ik over de manier waarop ik de Book Haul ga maken. Ik schrijf natuurlijk al mijn posts, maar video’s maken lijkt me ook erg leuk. Ik heb zelf al wat ervaring met het monteren van video’s dus dat moet geen probleem zijn. Wel lijkt het me best spannend om een video te maken (mijn gezicht op je scherm is misschien wel angstaanjagend!) dus ik vroeg me af wat jullie graag willen. Een geschreven Book Haul of eentje in een video waarin NerdyGeekyFanboy enthousiast zijn nieuwe boeken laat zien? Aangezien het monteren wat tijd kan kosten, zit ik dus over een filmpje of gewone post te twijfelen, maar het lijkt me wel een leuke manier om jullie mijn boeken te laten zien.

Ik zou het zeker waarderen als je een reactie achter wilt laten met jouw mening. NerdyGeekyFanboy op het scherm, is dat een ”Yeey!” of een ”Neeh!” ? Mochten er positieve reacties zijn voor een video ga ik daar zeker aan werken! 🙂 En mocht ik toch geen video maken door een of andere reden, zal dat misschien ooit nog wel in de toekomst komen. Ik hoor graag je mening!

Groetjes,
Joost / NerdyGeekyFanboy

2 reacties

  1. Een video lijkt me altijd leuk! Zo hoef je niet veel te typen, alleen er zit altijd veel tijd in het uploaden en bewerken van je video. Als je het wilt doen, oefen altijd eerst, en de eerste keer gaat nooit echt goed, maar dat maakt niet uit! 😉
    Het is ook fijn als je een goede camera hebt. Kijk naar mij – ik heb een hele slechte. maar ik zeg voor alsnog voor video’s.

  2. Aan de ene kant vind ik een artikel meestal fijner omdat je dan zelf je leestempo kan bepalen, maar met book hauls vind ik filmpjes meestal ook heel leuk. Een yeey dus (:

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.