VWO-Diploma is binnen!

Gisteren was de diploma-uitreiking voor alle VWO-leerlingen bij mij op school. We hebben eerst een rondje gemaakt in een Engelse dubbeldekker (onze directeur is Engelsman van oorsprong, dus hij wilde er een Engels tintje aangeven). We kwamen bij school aan en gingen door een rode loper naar binnen. Na wat speeches van leraren kon ik dan eindelijk mijn diploma binnenhalen!

We konden daarna gelijk doorlopen naar de Wall Of Fame, waar je je naam kon zetten. Het bord blijft dan tot volgend jaar hangen. Ik moest mijn naam dan ook schrijven, maar ik wilde het op een unieke manier doen. Vandaar mijn naam op z’n fanboys: J voor Harry Potter, O voor Pokémon, O voor The Last Airbender, de S voor Mortal Instruments en de T voor Percy Jackson. Wilde van de O’s eigenlijk Divergent en Hunger Games maken, maar die tekens zijn een beetje te lastig om binnen een paar seconden te maken… Ik ben er ieder geval erg trots op, iedereen vond mijn naam een kunstwerk, en hij staat ook bovenaan het bord!

Ik ben dus eindelijk in het bezit van mijn diploma. Na 7 jaar hard werken heb ik nu dus ook mijn diploma binnen.
In het jaarboek liet ik mijn fanboyheid vooral de vrije loop gaan, vandaar dat ik allemaal verwijzingen heb kunnen maken naar films, series en boeken, zie hier:

Na 7 jaar ben ik dan toch klaar met de middelbare school. Hierna ga ik naar my preciousss Rotterdam, aangezien mijn brief van Hoggwarts nog niet binnen is gekomen en ik alleen in de zomervakantie in Camp Halfblood ben. Als twaalfjarig jochie was ik nog erg schattig (de Home Alone jongen-lookalike), nu ben ik een malle man geworden die na zijn HAVO-diploma, ook een VWO-diploma op zak heeft! Veel succes iedereen met jullie vervolgopleiding, be Divergent, Gotta catch them all, master all the four elements, GEEF CHIPS en may the odds be ever in your favor! BAZINGA!
(voor de nieuwsgierigen onder ons, de verwijzingen in volgorde: Lord of the Rings, Harry Potter, Percy Jackson, Home Alone, Divergent, Pokémon, The Last Airbender, Kakhiel, The Hunger Games en The Big Bang Theory)

De leraren beschreven me in het jaarboek als een stille en hardwerkende jongen, die toch nog erg stoer is aangezien hij toneel speelt en theatersport doet. Altijd leuk om te horen. Fanboys zijn over het algemeen ook wel erg stil, maar hebben een enorme wereld die in hun hoofd afspeelt! 🙂 Deze NerdyGeekyFanboy is in ieder geval geslaagd, en hij wenst jou ook enorm veel succes als jij je examen moet gaan halen. En hoewel ik niet echt zo van de foto’s ben, doe ik deze jullie toch even cadeau:

Ik wens je veel plezier als je nog je uitreiking hebt, maak er wat moois van, het zijn de laatste uurtjes op je middelbare school! 

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Sylvia op juli 3, 2014 om 6:33 pm
  • Reageer

  Super leuk gedaan! Gefeliciteerd met je diploma!

 1. Wat een superleuk stukje! En wat leuk dat je theatersport doet, heb ik vroeger ook eens gedaan. 🙂 hopelijk heb ik volgend jaar ook mijn diploma.

  1. Bedankt! Doe theatersport nu al een jaar, het is erg leuk 🙂 Succes alvast voor volgend jaar!

 2. Gefeliciteerd! Wat een leuke foto trouwens! Geweldig, je stukje in je jaarboek! Ik vind het nogsteeds erg jammer dat mijn school dat niet heeft gedaan haha!

 3. Gefeliciteerd! Ik moet helaas nog een paar jaar wachten…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.