Aankondiging: Winactie-week!

De aankomende dagen gaat er wat leuks plaats vinden, want Rosanna (The Queen of Geek) en ik zullen een week lang leuke winacties organiseren op social media. Zo verloten we vele verschillende boeken en meer! Graag geef ik alvast een tipje van de sluier, zodat jij de komende dagen ons goed in de gaten houd. Wie weet win je wel wat leuks!

Aangezien wij net zijn verhuisd, besloten we dit te vieren met een boel winacties. Daarbij bestaat mijn blog bijna zeven jaar, dus ook dit jubileum heb ik wat vervroegd naar aankomende week! De komende winacties zullen gaan plaatsvinden:

 • Een winactie van Boek der heiligen van Leigh Bardugo, geheel in stijl voor de Netflixserie Shadow and Bone die vanaf vrijdag te zien is op Netflix!
 • V.E. Schwab heeft een meesterlijk verhaal geschreven met Het onzichtbare leven van Addie LaRue, en wij geven een exemplaar weg!
 • Ben je fan van de boeken van Julie Kagawa? Goed nieuws, want wij geven haar nieuwste boek De IJzerraaf weg!
 • Baal je ervan dat je niet de exclusieve pre-order actie van Wie ik gisteren was van Pamela Sharon hebt gekocht met de drie artprintjes? Niet getreurd, want ergens in de aankomende dagen verloten wij een exemplaar met de printjes!
 • Wil je in de zomer wat lekkers drinken in een gepersonaliseerde beker? Dan kan je met de winactie van The Queen of Geek Webshop een beker personaliseren. Een leuke quote, wat illustraties of wat anders, jij mag het bepalen! De oranje en groene beker op de foto zijn voorbeelden, de paarse krijg jij!
 • We geven niet één boek van Leigh Bardugo weg, maar twee! Zo verloten we Het negende huis, haar nieuwe fantasyboek.
 • Tot slot een winactie waar je u tegen zegt. We verloten de volledige Elfhame-trilogie, dat zijn de special editions inclusief prachtige fanart aan de binnenkant! Het eerste deel is niet meer in special edition te krijgen, dus een echte winactie voor de verzamelaars.

Zit er wat leuks voor je bij? Ik hoop van wel! Er is genoeg te winnen aankomende week, dus houd onze Instagram in de gaten de aankomende dagen. Alvast veel succes met je deelname(s) aan onze winacties!

Aan welke winactie doe jij sowieso mee?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Wat een super toffe winacties staan er op de planning! Nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Die boekenkasten zijn echt goals!

  1. Thanks Lieke, er komen nog genoeg bookshelf tours aan! 🙂

  • Anna op mei 20, 2021 om 10:19 am
  • Reageer

  Het negende huis zou ik aan meedoen. Is dit al ergens te vinden?

  1. Hee Anna, helaas zijn de winacties al afgelopen! Je kan me volgen op Instagram via @nerdygeekyfanboy, wie weet dat er nog winacties aan gaan komen in de toekomst 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.