Rebus Winactie: Hof van Doorns en Rozen

80d6f63a-39e0-410e-9f17-435da381491dSarah J. Maas is één van mijn favoriete schrijvers geworden door haar boeken De Glazen Troon en De Donkere Kroon en nu is ook een andere serie van haar vertaald naar het Nederlands, namelijk Hof van Doorns en Rozen! Dit is een hervertelling van Belle en het Beest en ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen. Check ook die cover, wat ziet het boek er fantastisch uit! Deel twee komt ook dit jaar uit (tegelijkertijd met de release van het Engelse deel), dus je kan daardoor meteen aftellen naar het vervolg. Ik heb in ieder geval hoge verwachtingen van dit boek, veel mensen vinden deze serie zelfs nog beter dan De Glazen Troon, en dat zegt echt wat. Ik hoop er dus snel in te beginnen, en jij vast ook! Daar kan je wat aan doen, deze week komen er namelijk op verschillende blogs delen online van een rebus. Als je bij elke blog het woord weet te raden en de rebus oplost, maak je kans op één van de VIJF exemplaren van Hof van Doorns en Rozen!

 

Als je eenmaal de puzzel hebt opgelost, kan je deze mailen naar prijsvraag@unieboekspectrum.nl, je kan tot en met woensdag 2 maart meedoen! Daarna worden alle winnaars bekend gemaakt, hoe tof zou het zijn als jij binnenkort het verhaal van Feyre en Tamlin kan gaan lezen! Ik geef het zesde deel van de rebus weg, de andere zes woorden kan je vinden bij mijn blogcollega’s:

Goed, hier is mijn deel van de rebus. Heel veel succes met het oplossen van de puzzel! Mocht je voor het eerst op mijn blog terecht komen, kijk gerust even rond, want naast alle bloggers die ik hierboven heb benoemd, ben ik ook een boekblogger die daarnaast nog brabbelt over vele andere leuke dingen, dus mij volgen (bijvoorbeeld op Bloglovin’, Facebook of Twitter) zou leuk zijn!

6be12a9f-c2e3-4dd8-8a26-afde68f85ac5

 

1 reactie

  1. Spannend! Tot nu toe alle rebussen opgelost, dus de oplossing is in zicht. Ben zeker heel benieuwd naar dit boek. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.