Studentendrukwerk, voor scripties, tegels, canvassen en meer! (Review + Winactie!)

Studentendrukwerk is een online copyshop waar je vele dingen kan laten bedrukken, zoals je scriptie, boeken, verslagen en sinds kort ook bierviltjes. Maar goed, daarnaast zijn er vele producten die deze webshop aanbiedt. Ze richting zich op snelle service en goedkope prijzen en ik mocht testen hoe de kwaliteit van hun canvas is. Ik ontving dus een canvas, maar mag er ook eentje weggeven!

De bestelling verliep voor mij in het begin even niet volgens plan, maar de service van Studentendrukwerk maakte het juist heel gemakkelijk! Ik bestelde een canvas van 60 bij 40 centimeter en daarbij gaf ik de optie om achteraf een pdf-bestand in te leveren. Ik wilde een canvas van een foto van mijn vakantie in Tokyo, maar ik kon mijn foto niet overzetten in een pdf-bestand. Gelukkig werd ik al snel gemaild of er problemen waren met mijn bestelling en ik kon daardoor eenvoudig de bestelling overzetten waarin ik meteen de foto leverde en de canvas kon ontwerpen. De klantenservice reageerde snel en kwam meteen met een oplossing, ideaal! Vervolgens werd mijn bestelling afgerond en kwam na twee dagen al mijn bestelling binnen.

De canvas was echt beter dan ik had verwacht. De foto die ik leverde was een foto die was gemaakt met mijn iPhone, dus ik had zelf het idee dat de foto niet ontzettend scherp zou worden. Niets is minder waar, want ik vind hem erg netjes geworden! De canvas was goed verpakt en was nog beschermd door extra steuntjes in de hoeken van de canvas.

Qua binnenwerk had ik een eikenhouten afwerking, erg strak en handig voor als je de canvas wil ophangen aan de muur!

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn canvasdoek. Ik ga hem ophangen in mijn kamer in Rotterdam, hij krijgt een erg mooi plekje zodat ik er vaak naar kan kijken!

Ikzelf ben dus erg blij met dit canvasdoek, maar ik mag ook een van mijn volgers blij maken met een canvas die ze zelf mogen ontwerpen! De afmetingen zijn 60 bij 40 (of 40 bij 60). Mocht je willen zien wat de mogelijkheden zijn voor een canvas op doek, kan je dat hier zien. Kijk vooral rond op de webshop, want zeker voor mensen met een laag budget (zoals studenten) is dit een fijne winkel.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 13 december 2019. Wat moet je ervoor doen?

 • Laat een reactie achter met wat jij wil laten bedrukken op een canvasdoek. Een vakantiekiekje, een foto van je familie of wat anders? Genoeg mogelijkheden!
 • Volg Studentendrukwerk op Instagram! Mocht je dit niet hebben gedaan, ben je helaas uitgesloten van de winactie.

Je reactie wordt alleen gebruikt voor het kiezen van een winnaar, dus zorg dat je in de gegevens van je reactie je e-mailadres toevoegt, zodat ik je kan bereiken als je de winactie hebt gewonnen. Na 13 december zal ik willekeurig een winnaar kiezen en contact opnemen met de winnaar. Mocht deze na drie dagen nog niet hebben gereageerd, zal ik een andere winnaar kiezen.

Veel succes iedereen!

Ik wil hierbij Studentendrukwerk bedanken voor het opsturen van een canvasdoek en het opstellen van deze winactie.

3 reacties

  • Linda op december 10, 2019 om 11:43 am
  • Reageer

  Wat zou ik hem graag willen winnen om een foto van mij en mijn vriend tijdens de carbage run afgelopen jaar erop te laten drukken! 😍

  • Marieke op december 10, 2019 om 1:50 pm
  • Reageer

  Ik doe mee voor mijn schoonouders omdat hun zoon in Thailand woont en hij afgelopen jaar in Nederland was waarbij ik een mooie familiefoto van hen heb gemaakt. Ik zou mijn schoonouders dit graag cadeau doen.

  • Sylvia op december 12, 2019 om 11:57 pm
  • Reageer

  Een foto van mij en mijn vriend samen (op vakantie afgelopen zomer in de Zwitserse bergen) zou echt super zijn. We hebben nog helemaal geen afgedrukte foto’s van ons, alleen her en der op mobieltjes. Zou hem er graag mee verrassen, nu bijna een jaar samen <3

  Instagram TurtleBookwurm

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.