Uitslag De Fixer

De week is weer voorbij, dat betekent dat de winactie van De Fixer is afgelopen. Afgelopen week kon je kans maken op één van de twee exemplaren van De Fixer op mijn blog.  Ik betrok vooral Facebook erbij en ja hoor, onwijs veel mensen deden mee en dat deed me goed! Erg leuk om al die enthousiaste lezers te zien op mijn blog en nieuwe volgers te zien. Welkom bij alle fandomgekte! Ik hoop dat jullie nog vaak NerdyGeekyFanboy gaan bezoeken in de toekomst. En als je al een trouwe volger bent, ga zo door! 9 De Fixer

Helaas kunnen maar 2 winnaars worden gekozen, maar ik kan al verklappen dat er meer winacties in de toekomst gepland staan, dus je krijgt vast weer een keer kans om iets te winnen op mijn blog, met dank natuurlijk aan alle geweldige uitgeverijen/webshops/bedrijven die een samenwerking willen aangaan. Met deze wil ik daarom nog uitgeverij Van Goor bedanken voor het opzetten van deze winactie! De winnaars die binnenkort De Fixer kunnen lezen zijn:

 

Vicky

Joke Dierckx

 

Gefeliciteerd! Jullie krijgen zo spoedig mogelijk een mailtje zodat jullie binnenkort het boek kunnen lezen! Graag binnen 48 uur na het versturen van mijn mail reageren, anders ga ik een andere winnaar uitkiezen!

 

Bedankt iedereen voor het meedoen!

2 reacties

    • Sylvia op november 29, 2015 om 11:29 pm
    • Reageer

    Gefeliciteerd en veel leesplezier!

  1. Gefeliciteerd! Ik doe de volgende keer weer gewoon mee!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.