Win 2 x 2 kaartjes voor de bioscoopfilm The Hate U Give!

The Hate U Give is een heel bijzonder en belangrijk boek over de Black Lives Matter-beweging. In Amerika is dit boek een echte eyeopener, maar nu is dit boek ook verfilmd! De film is nu ook te zien in de Nederlandse bioscopen en ik ben heel nieuwsgierig naar de film. De trailer is in ieder geval veelbelovend! Ik hoop snel naar de bioscoop te gaan om de film te aanschouwen, maar deze week mag ik twee mensen blij maken met twee kaartjes voor deze film!

Je kan dus kaartjes winnen voor The Hate U Give. Wat moet je doen? Dat is vrij simpel! Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en e-mailadres achterlaten in een reactie (dit wordt sowieso gevraagd als je een reactie achter laat, dus dat hoef je niet in je reactie te zetten!) en daarbij een kunstenaar/muzikant/acteur/actrice/schrijver noemen die een person of colour is. Ik hoop hierdoor dat mensen geïnspireerd raken door nieuwe bijzondere mensen waar ze naar kunnen opkijken, net zoals je bij Starr kan doen in The Hate U Give. Ik kan in ieder geval al veel schrijvers opnoemen, maar ook geweldige acteurs/actrices/zangers/zangeressen en meer! Daarbij is dit niet verplicht, maar je kan een extra kans krijgen op het winnen van de bioscoopkaart als je de Facebookpagina van Uitgeverij Moon gaat volgen, zodat je op de hoogte wordt gebracht wat betreft nieuwe boeken! Laat me in je reactie ook weten dat je dat hebt gedaan. De winnaar zal gecontroleerd worden op het volgen als deze dat had vermeld.

 

Deze winactie duurt tot en met 22 februari 2019, dus je kan een hele week meedoen! Daarna zal ik de winnaars willekeurig kiezen en kunnen ze na het verzenden van mijn mail drie dagen erover doen om terug te mailen. Mocht dat niet gebeuren, zal ik helaas een andere winnaar uitkiezen!

Heel veel succes iedereen, en bedankt Uitgeverij Moon voor deze samenwerking! 

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Helaas draait de film al niet meer in heel veel bioscopen 🙁 ik vind dat echt heel gek, want hij draait pas sinds 24 januari en de film is echt veel beter dan het boek. En hartstikke belangrijk.

 2. Ik ben nu het boek aan het lezen en vind het heel indrukwekkend! Ik wil graag meedoen met de winactie 🙂 mijn poc acteur is Morgen Freeman, want hij speelt in the Shawshank Redemption (een van mijn favorieten films).

 3. Heei wat een toffe winactie! Ik noem dan graag Jason Reynolds, schrijver van 67 Seconden. Hij schrijft echt prachtig!
  Ik heb de fbpagina van moon ook gevolgd om extra kans te maken!

  • Nicky op februari 19, 2019 om 2:10 pm
  • Reageer

  Ik heb de fb pagina van Moon al gevolgd 🙂

 4. Leuk dat je ook een winactie organiseert met de kaartjes voor deze film! Ik moet nog steeds een moment vinden om deze film te bekijken haha.

  Om jouw vraag te beantwoorden: Ik vind Tomi Adeyemi echt geweldig! Ik wacht nog steeds (on)geduldig op haar nieuwe boek!

  En natuurlijk volg ik de uitgeverij op Facebook. 😉

  • Robin op februari 20, 2019 om 5:41 pm
  • Reageer

  Ik wil de film ook nog heel graag zien 🙂

  Een paar van mijn favoriete schrijvers zijn Rupi Kaur en Tahereh Mafi, maar Jason Reynolds schrijft ook hele toffe boeken. En ik heb een little crush op Steven Yeun (je weet wel, Glenn uit the Walking Dead)

  • Gerda op januari 15, 2020 om 4:02 am
  • Reageer

  Natuurlijk volgde ik Moon Young Adult al! 😊 En zou héél graag deze film zien..belangrijk en dan samen met mijn dochter en vriend.
  En de person of colour die bekend is Michelle Obama met haar prachtige boek en minder bekend maar ook zeker verwant aan deze film en een duidelijk doel heeft met haar boeken Glynis Terborg! 👍

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.