Winactie: Op mijn schouders – Jennifer Niven

Drie jaar lang aan het bloggen, wat ben ik al lang bezig zeg! Vorige week vertelde ik over mijn blogverjaardag en wat ik allemaal dankzij het bloggen heb mogen meemaken. Aangezien ik toch een soort ”jarig” ben, wilde ik graag zelf de persoon zijn die een cadeautje uitdeelt aan mijn lezers. Ik ben namelijk ontzettend dankbaar als ik elke dag zie dat mensen mijn blog lezen of als ik een reactie krijg dat bloglezers mijn blogjes zo kunnen waarderen. Aangezien ik voornamelijk blog over boeken, wilde ik graag een boek weggeven voor mijn blogverjaardag. Met behulp van Uitgeverij Moon mag ik Op mijn schouders, het nieuwe boek van Jennifer Niven, aan een van mijn lezers geven. Hoe leuk!

 

Op mijn schouders is weer een heftig maar hoopvol en mooi boek over liefde, zelfacceptatie, pesten, familie en vriendschap. Hier kan je mijn recensie lezen over dit boek. Ik heb in ieder geval ontzettend genoten van het verhaal en ik hoop dat jij dat binnenkort ook gaat doen! Deze winactie zal tot en met zondag 21 mei 2017 duren, dus je hebt een week de tijd!

Wat moet je doen om te winnen? Nou, dat is vrij simpel. In Op mijn schouders lees je over een personage dat een syndroom heeft waardoor hij geen gezichten kan herkennen. Stel dat ik geen gezichten kan herkennen, maar dat ik jouw gezicht wel graag zou willen herkennen in de menigte. Ik zou graag het antwoord op deze vraag willen weten:

 • Wat is het mooiste kenmerk aan jou waardoor ik jou kan herkennen?

Een positieve vraag dus, ik hoor graag wat jou zo mooi maakt! Ieder mens is uniek en mag er zijn, dus ik ben heel benieuwd wat je kan beantwoorden. Lekker veel positieve vibes, wat ik ook vind passen bij Op mijn schouders. Zorg er wel voor dat je bij je antwoord als reactie onder dit bericht een geldig e-mailadres geeft, zodat ik je kan mailen mocht je hebben gewonnen. Ik geef de winnaar precies drie dagen om te reageren. Mocht ik niks te horen hebben gekregen, trek ik een nieuwe winnaar uit alle deelnemers. Iedereen maakt evenveel kans op het boek, zolang je maar in de reacties een antwoord geeft op mijn vraag.

Niks is verplicht, maar ik zou het heel leuk vinden als je Uitgeverij Moon of mijn Facebookpagina een like geeft. Zo steun je zowel de uitgeverij als mij en wordt je op de hoogte gehouden wat mooie boeken of blogjes betreft.

 

Heel veel succes, wie weet kan jij binnenkort Op mijn schouders lezen!

19 reacties

Naar het reactie formulier

  • Lisette Kottier op mei 15, 2017 om 12:44 pm
  • Reageer

  Wat een prachtige winactie Joost!
  Wat mij zo mooi maakt is mijn enthousiasme voor lezen, schrijvers/schrijfsters en lezers! Ook vind ik dat ik enorm veel doorzettingsvermogen iets is wat mij mooi maakt 🙂

 1. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! 🙂
  Je kunt mij herkennen aan mijn coole zwarte bril met daar achter groen-bruine ogen.

 2. Ik loot graag mee. Je kunt mij herkennen aan bruine ogen en ronde wenkbrauwen

  • Marleen op mei 16, 2017 om 11:20 am
  • Reageer

  Wat een mooie manier om een winactie vorm te geven, maar ook wel heel erg lastig! Ik hoop dat mensen mij herkennen aan mijn positivisme en enthousiasme. Ik ben natuurlijk niet altijd positief en enthousiast of altijd de vrolijkheid zelve, maar ik probeer het wel zo veel mogelijk te zijn!

  Ik hoop dat je nog heel wat jaren toffe, leuke en grappige blogjes plaatst!

 3. Mijn cynisme en sarcasme is zeker iets waar je mij altijd aan kan herkennen! Super leuke winactie, Joost!

 4. Mij kan je herkennen aan mijn doorzettingsvermogen. Ik vind dat ik eigenlijk altijd wel met alles doorga, en ik mij niet echt door dingen laat beinvloeden.

 5. Wat mij mooi maakt is niet iets wat iemand aan mij kan zien, maar wat ik in anderen zie………..

 6. Je zult mij herkennen aan mijn fandom-shirts. Daar kun je nooit genoeg van hebben. 🙂
  En ik had dit nog niet gezegd, maar gefeliciteerd met je drie-jarig jubileum! Moge je nog lang met plezier bloggen.

  • Ine op mei 17, 2017 om 5:22 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd!
  Ik heb heel vaak een boek in mijn handen….

 7. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ik ben nogal verlegen en ik denk dat ik dus vooral niet opval in de massa.

  • Jyoti Baldew op mei 17, 2017 om 1:13 pm
  • Reageer

  Leuke winactie! Ik ben een heel rustig persoon, daar kan je mij vaak aan herkennen. Ik ben ook dol op lezen 🙂 en vaak herken je mij ook aan mijn verslaving voor series en films 😉 En mijn niet te missen bril

 8. Je zou me herkennen aan men vrolijkheid en me al van ver horen haha 😂. Ook door mijn graag gek doen en men big Brown eyes natuurlijk. Men man zegt altijd van de song looking in your big Brown eyes haha

 9. Wat onwijs leuk en origineel deze giveaway!
  Ik ben te herkennen aan… Mijn mini staartje en blonde haar! 😉 Als het over karakter hebben ben ik meestal wel een (hopelijk) gezellige kletser, ook al lukt niet niet altijd 😁

 10. Super leuke winactie.
  Je kunt mij herkennen aan mijn sarcasme en mijn vrolijkheid.
  Zelfs als ik niet vrolijk ben probeer ik dat aan de buitenkant niet te laten zien😅.

  • Janine Kooij op mei 18, 2017 om 11:13 am
  • Reageer

  Waar je mij aan kan herkennen is de lach op mijn gezicht en dat mijn ogen stralen.
  Hele mooie winactie en ook een goed bedachte vraag!

  • Nouk op mei 18, 2017 om 4:52 pm
  • Reageer

  Ik denk dat je mij zou kunnen herkennen aan mijn groene ogen👁 Ik vind het een erg leuk bedachte vraag! Origineel

  • Celine de Wit op mei 18, 2017 om 6:56 pm
  • Reageer

  Superleuke winactie! Of ik nou echt n ‘mooi’ kenmerk is weet ik niet.. maar ik denk simpelweg m’n ogen (wel gecombineerd met bril want anders ben ik misschien als nog onherkenbaar) omdat ik blauwe ogen heb en, een van m’n ogen iets dichter zit dan de ander, en dus ook n beetje onopvallend loenst. Ben er niet echt trots op, maar het zal wel een kenmerk zijn om me aan te herkennen!

 11. Oh wat een leuke actie Joost, dit lijkt me een heel gaaf boek. Heb toevallig net les gehad over prosopagnosie, superinteressant wel! Ik denk dat je mij kan herkennen aan het feit dat ik op Dakota Fanning schijn te lijken. Heb ik wel minstens meer dan 10 keer gehoord. Vind het geen slechte vergelijking haha!

 12. Wat een super toffe winactie! Ik ontdek hem net op tijd! Ik denk dat qua uiterlijk het meest kenmerkende van mij is dat ik bijna altijd winged eyeliner en rode lipstick draag en verder bijna standaard een kop koffie in mijn handen heb.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.