Winactie: Op zoek naar Paulie Fink

Op zoek naar Paulie Fink is een fantastisch verhaal van Ali Benjamin, die bekend is van Suzy en de kwallen. Ik heb zo ontzettend genoten van dit boek en raad hem iedereen aan! Dat is maar goed ook, want ik mag een van mijn volgers blij maken met dit middle grade verhaal!

Wat moet je doen om te winnen? Dat is heel simpel! Laat een reactie achter (met een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen) waarin je vertelt over een leuk moment van de basisschool. Dit verhaal draait namelijk om Paulie, een oud-klasgenoot die een echt genie is en de meest hilarische dingen bedacht voor zijn klas. Ik ben heel benieuwd naar jouw bijzondere verhaal over jezelf of een klasgenootje op de basisschool! Hier een voorbeeld van mijn basisschooltijd:

Elk jaar hadden we op de basisschool het eindfeest, waarin je kon playbacken voor de hele school. Een paar klasgenootjes deden hier aan mee, meestal met een grote groep omdat ze het wel spannend vonden om op het podium te staan. Wat deed ik? Ik ging ik mijn eentje optreden op het nummer ”Take on me”, inclusief blauw stekeltjeshaar en een plaktattoo op mijn arm. En dat voor een klein jochie van 8! Ik was de ster van de middag, mijn ouders hebben nog steeds de videobeelden…

Deze winactie loopt tot en met 21 december. Je reactie wordt alleen gebruikt voor het kiezen van een winnaar, dus zorg dat je in de gegevens van je reactie je e-mailadres toevoegt, zodat ik je kan bereiken als je de winactie hebt gewonnen. Na 21 december zal ik willekeurig een winnaar kiezen en contact opnemen met de winnaar. Mocht deze na drie dagen nog niet hebben gereageerd, zal ik een andere winnaar kiezen.

Veel succes iedereen!

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Unieboek.

3 reacties

  • Anita Wilmsen op december 15, 2019 om 10:56 am
  • Reageer

  Ik doe mee, lezen is mijn hobby

  • Thea Gringhuis op december 16, 2019 om 1:16 am
  • Reageer

  Ik zou willen dat ik je een leuke herinnering kon vertellen van mijn basisschool tijd. Helaas kan ik dat niet. Voor mij was het een overleven van de dag en ik was blij als de dag weer om was. Maar ik zou wel graag meedoen met deze leuke winactie. Knap hoor dat je in je eentje op het podium stond.😊

  • Fleur op december 16, 2019 om 8:32 pm
  • Reageer

  Suzy en de kwallen is een van mijn favoriete boeken! Ik ben echt super benieuwd naar dit boek! Ik heb een hele leuke tijd gehad op de basisschool. Jouw verhaal doet me denken aan ons optreden in groep acht. Voor de hele school zongen wij met de hele klas een liedje dat ging zo: Nasi goreng kip met ei, iets anders proeft er echt niet bij. Een beetje sambal…’ We hadden er zelf de grootste lol om.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.