Winactie: Sticky Bookmarks

NerdyGeekyFanboy bestaat al twee jaar en dat moet gevierd worden! Elke week komt er een winactie op mijn blog. Ik ga verschillende dingen weggeven op mijn blog, want ik wil mijn volgers graag bedanken voor het lezen van mijn blog. Vorig jaar had ik ook vele dingen weggeven op mijn blog, van boeken tot merchandise en dit jaar ga ik dat weer doen! Ik heb al aardig wat winacties opgezet waaraan je kan meedoen deze komende tijd, goed excuus op mijn blog te bezoeken!

 

We gaan beginnen met een winactie voor Sticky Bookmarks, fijne plakkertjes die je kan gebruiken voor in je boek! Deze bookmarks zijn van BlossomBooks, waarbij je met gemak je favoriete quotes en leuke momenten in boeken een plakkertje kan geven, zodat je snel al die mooie stukjes kan opzoeken. Zelf gebruik in mijn Sticky Bookmarks voor het geweldige boek De Appeltaart van Hoop, wie weet kan jij dat ook doen bij één van je favoriete boeken!

P1070635

Alle winacties die ik doe de komende weken probeer ik zo simpel mogelijk te houden, zodat je niet al te veel moeite hoeft te doen. Om kans te maken op deze Sticky Bookmarks, hoef je alleen maar een reactie achter te laten met de titel van het boek (of boeken) waarbij jij je booknotes wil gaan gebruiken. Zijn de Harry Potter-boeken wat plakkertjes waard? Label je liever alle romantische stukken bij Eleanor & Park of de epische hoofdstukken van Percy Jackson? Aan jou de keus! Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres hebt, zodat ik je kan benaderen als je hebt gewonnen. Je kan meedoen tot vrijdag 20 mei 23.59, op de zaterdag wordt een winnaar gekozen. De winnaar krijgt die dag ook een mailtje die je binnen 72 uur moet beantwoorden, anders komt er een andere winnaar.

Succes met je deelname!

25 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik zou ze willen gebruiken voor de boekenreeks ‘A series of unfortunate events’. Puur omdat het boeken zijn waar ik heel erg van genoten heb als kind zijnde, en dan ook een excuus heb om ze opnieuw te lezen πŸ˜‰

 2. Ik zou de plakkertjes gebruiken in de boeken van Ransom Riggs. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Het zijn zulke prachtige boeken.

 3. Ik wil ze gebruiken om elk lief, grappig en geweldig stukje in Simon vs. te labelen.
  (want dat zijn er nogal wat).
  Als ik dan nog wat over heb kan ik ze altijd nog gebruiken om Daan & Nadia of We were liars te voorzien.

 4. Ik ga snel de selectie herlezen dus de plakkertjes zou ik daar in plakken

 5. Ik zou ze gebruiken voor alle schattige stukjes in Simon en alle sterfgevallen in The Hunger Games en Harry Potter, gewoon om te zien hoe veel het er zijn.

 6. Misschien heel anders dan verwacht, maar ik zou de bookmarks willen gebruiken voor mijn collectie boeken over Napoleon.
  Bepaalde dingen zou ik willen markeren met zo’n bookmark zodat ik snel dat stukje weer erbij kan pakken etc.

 7. Wat een onwijs leuke bookmarks! πŸ™‚
  Ik zou ze sowieso gebruiken in The Mortal Instruments boeken van Cassandra Clare

 8. Van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan van je blog!
  Ik zou deze mooie sticky bookmarks tussen mij (nu) gesigneerde exemplaar van Hex plakken, misschien kijkt Thomas dan de volgende keer niet zo raar op als hij al die plakkertjes ziet πŸ™‚

  Groetjes Irene

 9. Ik wil de sticky boomarks gebruiken voor in mijn boeken van Spirit Animals, Torak & Wolf en de Nicholas Flamel serie.

 10. Deze winactie is zooo cool!
  Ik zou ze gebruiken voor het boek Daan en Nadia. Echt een prachtig boek. Zo vergeet ik niet waar de leuke quotes staan. Echt super handig!

 11. Allereerst gefeliciteerd met je 2 jarig blog-bestaan Joost πŸ™‚
  Ik zou ze gaan gebruiken in het boek Hades van Alexandra Adornetto, wauw wat was deel 1 Halo ontzettend spannend en mooi…

 12. Ik zou ze gebruiken voor The Dark Towers van Stephen King

 13. Super om alle teksten in mijn boeken eens te ordenen.

 14. Ik ga ze gebruiken bij het kookboek van Pauline: “Pauline’s Keuken” ! Ik wil veel bakken en maken wat erin staat! Maar vooral het bananenbrood. Met de sticker kan ik het snel vinden πŸ™‚

 15. Ik zou de labels graag willen gebruiken voor mijn crimeboeken.
  Ik doe graag mee ! :).

  Groetjes Anneliese

 16. Ik loot graag mee. Ik ga ze dan gebruiken in het boek Ontworteld

 17. Wat een leukerds πŸ™‚ ik ben nu bezig in het boek ‘ francien laat je tieten nog eens zien’
  Ideaal zulke booknotes

 18. voor de Grijze Jager serie, with no doubt πŸ™‚

 19. Ik ga ze gebruiken voor De Aanslag die ik nu lees. Ook ga ik ze genruiken voor de boeken vam Mel Wallis de Vries. Genoeg boeken waar deze sticky notes heeeeeel handig voor zijn.

 20. Ik ben net begonnen in All The Bright Places en ik ben al zo veel awesome quotes tegen gekomen! Ik zou deze awesome bookmarks dan ook voor dit prachtige boek gebruiken.

 21. Bedankt alvast voor deze wedstrijd!
  Ik zou heel graag deze gebruiken wanneer ik (weer eens) in mijn Harry Potter boeken begin. Er zijn zo ongelooflijk veel dingen die ik ontzettend leuk vind, en zo hou ik het super makkelijk bij. Ik heb al eens eerder papiertjes gestoken tussen mijn boek om dingen te onthouden, en tot mijn grootste ramp ben ik de briefjes met al mijn info kwijt geraakt. The feels…! Wil je geen twee keer meemaken πŸ˜‰

 22. Ik zou de stickertjes gebruiken bij mijn favo Young Adult boeken, namelijk The Hunger Games. Een van mijn favoriete quotes: “Hope is the only thing stronger then fear” Love them!

 23. Ik heb net in de meivakantie (EINDELIJK) de Percy Jackson serie uit gelezen. Hou van deze serie <3. Maar nu is er een kleine open plek op het einde van boek 5 en wil ik meteen in de vervolgserie Helden van Olympus duiken. Alleen school zit nog ff in de weg maar in de zomervakantie ga ik beginnen met De Verloren Held. Wat ik hoor is dat deze series heel veel OMG heeft en heel veel THE FEELS momenten. Dus daarom kan ik deze sticky bookmarks wel gebruiken.

 24. Ik zou deze vette stickers gebruiken in “Ik geef je de zon”, gewoon omdat er teveel is om te onthouden! Zoveel mooie quotes, schattige momenten, AARGH!

 25. Happy bookblogbirthday!
  Die sticky notes zijn echt te schattig! Ik zou ze gebruiken voor mijn pas gekochte versies van Rebel Belle en The Love That Split The World.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.