Winactie: Win 2 kaartjes voor Yaltival!

Op zondag 30 juni staat er een geweldig YA-boekevenement op de planning, namelijk Yaltival! Dit is een festival rondom YA-boeken in Eindhoven en wordt georganiseerd door boekhandel van Piere en Dynamo (dezelfde organisatie van het Marissa Meyer Evenement vorig jaar). Dit evenement wil je gewoon niet missen en deze week kan je bij mij twee kaartjes winnen voor deze leuke dag!

 

Yaltival is van 10 uur in de ochtend tot 6 uur. Een goed gevulde dag dus! Er is genoeg te doen tijdens Yaltival. Zo zijn er 3 internationale auteurs die je kan ontmoeten! Tot nu toe is Stephanie Garber (van Caraval) en Emily Barr bekend, maar er komt er dus nog eentje aan! Ook zijn er verschillende Nederlandse auteurs te vinden, zoals Chinouk Thijssen en Jen Minkman. Naast het ontmoeten van auteurs, zijn er ook veel activiteiten. Er zullen meerdere workshops komen, zoals schrijfworkshops, een workshop waarin je je lievelingsquote kan illustreren en ikzelf zal een workshop geven! Als jij boekblogambities hebt, kan je bij mij terecht voor een workshop. Hoe start je een blog, waar moet je op letten met het maken van recensies, hoe zorg je voor een mooie boekplanning, hoe kom je in contact met uitgeverijen en hoe breid je je publiek uit? Ik vertel het je allemaal! Daarbij krijg je uiteraard de kans om boeken en leuke merchandise te kopen, er is een goodiebag en er is ook een cosplayshow waarin je als Katniss, Harry Potter of Daenerys op het podium kan lopen en een toffe prijs kan winnen! 

Ik kan twee kaartjes weggeven voor dit toffe evenement. Maar hoe kan je deze winnen? Dat is heel simpel!

 • Laat een reactie achter waarin jij je favoriete herinnering vertelt van een boekevenement. Is er een bepaalde auteur die je hebt ontmoet, of heb je op een evenement een hele goede vriend(in) ontmoet? Laat het me weten! Mocht je zelf nog niet boekevenementen hebben gezocht, hoor ik graag waar je het meest naar uitkijkt voor Yaltival.
 • Zorg dat als je je naam invult in je reactie, dat je ook je e-mailadres toevoegt (die hoef je dus niet in de reactie zelf te zetten). Deze wordt alleen gebruikt om je te benaderen als je de winnaar bent.
 • Voor een extra kans kan je je op geïnteresseerd zitten in het Facebook-evenement van Yaltival. Dit is sowieso handig, want dan word je op de hoogte gebracht voor de nieuwtjes rondom dit evenement. Laat het ook weten in je reactie dat je je op geïnteresseerd hebt gezet, dan krijg je een extra kans bij het verloten.
 • Deze winactie duurt tot zondag 28 mei 23:59. Daarna zal ik contact opnemen met de winnaar en kan deze samen met een vriend(in) naar een van de tofste YA-boekevenementen van Nederland!

Heel veel succes en hopelijk tot Yaltival!

13 reacties

Naar het reactie formulier

  • Liesbeth op april 22, 2019 om 9:37 am
  • Reageer

  Leukste ervaring op een boekenfestival: vorig jaar op de yaltival deed ik de workshop van het boek de gelukagoeroe, waar we een zakje vol geluk maakte. Een paar maanden later deed ik dit zakje cadeau aan een vriendin van mij en ze vond dat ik altijd zo creatievw ideeën had voor cadeaus. Oeps helemaal afgekeken dus uit een boek 😉

  • Marit Vogels op april 22, 2019 om 11:08 am
  • Reageer

  Hoi!!
  Ik vind deze winactie zo tof en kon er bijna niet sneller opklikken! Ik heb chronische rugpijn en na twee jaar gaat het eindelijk weer een klein beetje beter. Boekenevents zijn meestal helemaal in amsterdam, maar Yaltival is voor mij heel dichtbij, dus dit is de enige boekenevent waar ik misschien heen kan gaan! Nu het weer ietsjes beter gaat, mag ik EINDELIJK naar een boekenevent 😍 daarom kijk ik er zo naar uit! Ik heb er jaren op gewacht en dit zou een van de eerste leuke dingen zijn die ik weer zou doen😊 Ik heb er zin in!!!!!!
  Ik heb mezelf op geïnteresseerd gezet in de fb groep 🙂

  • Julia Peeters op april 22, 2019 om 11:16 am
  • Reageer

  Mijn favoriete herinnering van een boekevent is toch zeker van een auteur ontmoeten! Ik vond het zó leuk om Marissa Meyer, Becky Albertelli en Sara Holland te ontmoeten, alle drie op verschillende events die ik echt super vond. Becky en Marissa heb ik even mee gesproken en ze waren zo aardig, ik heb er erg van genoten en kijk er met veel plezier op terug! Ik heb mezelf op geinteresseerd gezet op facebook voor Yaltival.

  • Fleur op april 22, 2019 om 11:20 am
  • Reageer

  Wat een leuke winactie! Ik ben gisteren met @booksanddreams naar Yalfest geweest en het leukste vind ik dat wij elkaar via Instagram hebben ontmoet en het zo goed met elkaar kunnen vinden. We werden gister al gewezen op Yaltival en hebben 30 juni meteen in onze agenda geblokt. Het winnen van de kaartjes zou geweldig zijn!

  • Evelien (the.raven.books) op april 22, 2019 om 5:18 pm
  • Reageer

  Wat een leuke actie! Gisteren was mijn eerste boekenfestival ooit en ik heb er zo enorm van genoten. Ik kan nu al niet wachten op het volgende festival: hopelijk YAltival! Het leukste aan YALfest vond ik het praten met de autheurs (vooral Benjamin was een schat!) Maar het bijzonderste zijn toch wel alle boekliefhebbers en dat we zo’n prachtige community vormen.

  • Desiree op april 22, 2019 om 6:48 pm
  • Reageer

  Supertof! Mijn leukste herinnering was aan Yalfest vorig jaar, waar ik een hele gezellige dag heb gehad met Jaqueline. Dit was mij tweede keer Yalfest en een veel betere ervaring dan de eerste keer Yalfest. Mede door het gezelschap. Ik hou er van om mensen te ontmoeten die gek zijn op boeken want in mijn dagelijks leven ken ik niemand die leest. Daarom baalde ik ook enorm dat ik gisteren niet naar Yalfest kon.

  • Lisa Kievits op april 22, 2019 om 9:57 pm
  • Reageer

  Voor mij is dat toch wel het allereerste boekenevent waar ik ooit met mijn eigen bedrijf stond. Dat was echt een enorme mijlpaal voor mij.

  En als dat ‘t niet is, dan is het wel de aller eerste keer dat ik naar yalfest ging, als bezoeker. Ik was samen met mijn zusje (en die las toen veeeel meer dan dat ik deed). Sinds die dag is de liefde voor lezen vollig doorgeslagen… 😉

 1. Mag ik ook voor maar 1 kaartje meedoen? Ik ben een eenzaam mens, Joost, dat weet je toch 😂.

  Ik heb zo veel mooie herinneringen dat ik niet 1 mooiste kan kiezen, dus buckle up.

  Tijdens YALFest vorig jaar was ik crew en moest ik op een gegeven moment het kind van Sarah Crossan babysitten. Mij was duidelijk verteld dat ze bang was voor aangestoken kaarsen/vuur en dat ik die met alle macht moest ontwijken. Na het buitenspelen gingen we weer naar binnen, en ik zie te laat dat we langs een kaars komen. Ik wil haar nog aan de kant doen, maar dan draait dit vijfjarige meisje zich naar me toe en zegt “That’s a candle. I’ve got a phobia of those, you know.” voordat ze naar haar moeder huppelt. ECHT WAAR!

  Ook intens genoten van de eerste keer dat ik Becky Albertalli ontmoette en ze me herkende. Of die keer dat we een Skype interview hadden en ik mn naam zei en dat ik een vraag had en dat ze bij iedereen vroeg “MY Eline??” echt ik stierf.

  En dat Percy Jackson evenement natuurlijk, how could I forget. Je weet wel wat daar gebeurde natuurlijk. En Rosanna en ik werden daar buddies wat natuurlijk ook een prachtig moment was!

  There are many more, maar ik denk voor nu dat dit wel even genoeg is? Maar ik heb me nog verhalen man, manmanman

  • Debbie op april 26, 2019 om 11:37 pm
  • Reageer

  Hi! Mijn leukste bookevent herinnering is van pas geleden. Ik had een meet&greet gewonnen met alle yalfest2019 auteurs! Ik zat heerlijk op een boot in het zonnetje met de auteurs te kletsen. Het was zo’n leuke middag! Die ga ik echt nooit vergeten 🙂
  Oh en ik sta op facebook als geïnteresseerd!

 2. Mijn favoriete herinnering is zeer recent. Ik vierde mijn verjaardag op YALfest dit jaar. Dit meldde ik bij alle auteurs, omdat ze dan vaak net wat meer noteren bij het signeren. Deze dag was 1 van mijn 2 favoriete Benjamin Alire Saenz. Toen ik hem vertelde dat ik jarig, stond hij op en begon al klappend een verjaardagsliedje te zingen. Ik dacht dat ik flauw zou vallen. Daarna kreeg ik nog een kus op de hand ter bezegeling. <3

  1. Natuurlijk sta ik tussen de geïnteresseerde, maar dan als Bianca Kok

  • Julia op april 28, 2019 om 6:46 pm
  • Reageer

  Hi 🙂

  Bedankt voor het organiseren van deze giveaway!

  Mijn favoriete boekevenement herinnering was een evenement van Hayley Barker voor Show Stopper. Je moet je bedenken, het regende die dag, en niet een klein beetje. Ik ging met een vriendin (booknerd extraordinaire 2). We kwamen aan als 2 verzopen katten, hebben onze boeken laten signeren, helemaal blij. Daarna besloten we op te gaan drogen in een cafe dichtbij en wie kwam daar binnen lopen, yep, de auteur van de dag, die aan het tafeltje naast de onze kwam zitten en onze verzopen asses nog herkende.

  Memorabel much, hell yes.

  • Sylvia op april 28, 2019 om 11:02 pm
  • Reageer

  O wat super leuk!
  Ik heb de auteurs van YALFest tot twee keer toe tijdens de rondvaart door Utrecht mogen ontmoeten. Echt fantastisch en nog steeds best onwerkelijk, was heerlijk genieten! Zo bijzonder om internationale auteurs (en medelezers) te ontmoeten en een op een met ze te kunnen praten.
  Afgelopen weekend, Benjamin Alire Saenz heeft voor mij spontaan zijn hele ouvre op een kaartje geschreven toen ik vertelde dat ik van zijn boek had genoten en daarbij aanraders gegeven. Ook leuk, hij heeft niets met sieraden, maar wel met armbanden. Met Karen M. McManus over honden/pups (wij net een nestje en foto’s laten zien) gesproken en dat ze hun hond (afgelopen oktober uit het asiel) zo miste. En nog zo veel leuke momenten, zo leuk hoe blij je anderen ook kunt maken met een mooie ervaring en ontmoeting <3

  Graag waag ik een kansje voor 'e'en kaartje, mocht ik de gelukkige zijn, dan zou het super zijn als Eline (staat op mijn lijstje van bijzondere personen om te ontmoeten 😉 ) of Debbie, zou ik graag nog een keertje zien en wat langer spreken, het andere kaartje wint!

  Op FB staat ik zeker op geïnteresseerd 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.