Winactie: Win een Yalfest boekenpakket! (Yalfest feestweek)

Yalfest is het grootste en leukste Nederlandse boekevenement waar hele leuke YA-auteurs naartoe komen.

Het is op een prachtige locatie met leuke schrijvers, masterclasses, activiteiten, merchandise, een grote goodiebag (die zelfs meer waard is dan de toegangsprijs) en meer! Ik was een tijdje terug bij de Secret Yalfest Meeting waar veel werd besproken over Yalfest, dus ik weet nu alle details. Ik mag namens Yalfest een boekenpakket weggeven van alle auteurs, hoe tof is dat? Als jij eenmaal wint, kan je dus van elke auteur een boek laten signeren.

 

 

 

Yalfest is op 22 april in studio Aalsmeer en heeft een dagprogramma, maar je kan ook langer blijven voor het avondprogramma. De dag begint met een podiumprogramma waarin alle auteurs worden geïnterviewd (waarbij het publiek ook vragen kan stellen). Na een lunch kan je je boeken laten signeren door de auteurs, maar ook naar workshops gaan, zoals de happenissgoeroe, bullet journaling, werken in de boekenwereld en ondernemen. Ook zijn er genoeg andere leuke acviteiten en zijn er genoeg standjes met boeken en andere merchandise die je kan halen. Daarbij is de sfeer echt ontzettend tof, kan je spreken met Taran Matharu, Sarah Pinborough, Sara Holland, Laura Steven, Kass Morgan en Tomi Adeyemi en gezellig kletsen met andere boekenliefhebbers! Ik vind het evenement een hele fijne sfeer hebben en het programma is lekker gevuld en jij kan zelf je eigen programma bepalen. Ideaal! Ik ben in ieder geval aanwezig tijdens Yalfest en echt iedere YA-lover zou er heen moeten gaan!

 

Gisteren kon je bij Emmy al lezen over Yalfest en twee kaartjes winnen voor het evenement, maar vandaag kan je op mijn blog een boekenpakket winnen van de Yalfest-auteurs. Hierbij krijg je van elke auteur één boek. Dit zijn alle nieuwste boeken van een auteur, maar mocht je bijvoorbeeld het eerste boek van Taran Matharu hebben gelezen, mag je deze krijgen. Wat je daarvoor hoeft doen? Dat is niet veel, dus doe snel mee!

 • Je moet aangemeld zijn voor de nieuwsbrief voor Yalfest, wat je kan doen bij de site van Yalfest (link). Je hoeft alleen wat naar beneden te scrollen om je e-mailadres op te geven. De winnaar wordt gecheckt of hij/zij is aangemeld voor de nieuwsbrief.
 • Laat hieronder een reactie achter waar jij het meest naar uitkijkt voor Yalfest. Dat kan een auteur zijn, of kletsen met andere bookjunkies, de merchandise of iets anders!
 • Zorg ervoor dat je toestemming hebt van je ouders mocht je nog geen 18 jaar oud zijn.
 • Zet bij je reactie je e-mailadres die je ook gebruikt voor het aanmelden van de nieuwsbrief. Deze zal ik alleen gebruiken om contact met je op te nemen mocht je gewonnen hebben. Deze hoef je niet uit te typen in je reactie, als het goed is geef je deze al aan wanneer je een reactie wil plaatsen!

Je hebt een tot zondag 25 maart 23.59 de tijd om mee te doen aan de winactie. Daarna zal ik een winnaar willekeurig trekken en heb jij misschien al een pakket klaar staan om te laten signeren tijdens Yalfest! En koop snel je kaartje voor Yalfest, want je wil natuurlijk niet te laat zijn en geen kaartje meer hebben. Als je zelfs boeken koopt van bepaalde auteurs, kan je je bonnetje opsturen naar Yalfest en wie weet win je dan een meet&greet met de auteurs! Genoeg leuke acties dus waardoor jouw Yalfest legendarisch gaat worden. Yalfest is echt een tof evenement en ik kan er zelf niet op wachten, hopelijk zie ik je daar!

Succes met de winactie! 

29 reacties

Naar het reactie formulier

  • Lisette op maart 20, 2018 om 10:09 am
  • Reageer

  Hoi Joost
  Wat een leuke actie 🙂
  Ik kijk het meeste uit naar de lieve medeboekliefhebbers om mee te kletsen 🙂
  De stands en de mooie items 🙂

 1. Hey Joost,
  Kan je ook mee doen als Belg? Gisteren werd eindelijk bekend gemaakt waar YALfest in Antwerpen zou doorgaan en goed nieuws … ik geraak er met een bus en tram. Nu maar hopen dat ik nadien ook nog terug thuis geraak. In ieder geval kijk ik er naar uit om een aantal mede-boekliefhebbers te ontmoeten en ook eens te ervaren wat YALfest inhoudt. Het zal gezien de tijd en locatie ongetwijfeld minder groots zijn dan in Nederland dus ik weet niet of er kraampjes met boekige items gaan zijn. Ik zou het echter wel heel fijn vinden mocht dat het geval zijn.

 2. Ik kijk het meeste uit naar vrienden weer zien, en samen hyped zijn over de fantastische auteurs! Het groepsinterview wordt sowieso weer goud. Heb ook echt heel veel zin om Sara Holland en Tomi Adeyemi te ontmoeten. Het wordt gewoon zo leuk allemaal AAAAAAAH!

  • Anne op maart 20, 2018 om 7:59 pm
  • Reageer

  Ik kijk er het meest naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten aangezien ik in mijn eigen omgeving bijna geen mede booklovers heb en verder heb ik ook veel zin in de masterclasses.

 3. Om jou als super toffe Peeta te zien natuurlijk! En lekker met allemaal andere boekennerds te kletsen en genieten van de sfeer. 😁

 4. Ah zo leuk dit! Ik heb er echt ontzettend zin in. Het is mijn allereerste ‘bookfest’ om zo maar te zeggen, dus ik ben heel benieuwd! Ik heb nog nooit een auteur mogen ontmoeten, dus spannend! (Behalve Guus Kuijer toen ik 8 was… Polleke-fan!) Waar ik het meeste naar uitkijk is om een paar standhouders te ontmoeten waarvoor ik Rep ben geweest en om nieuwe spulletjes te kopen voor mijn bookstagram, maar ook om Taran Matharu te ontmoeten. Ben erg fan van de Summoner-serie, dus hopen dat het nieuwste boek te koop is! Heb me aangemeld via booksandsparkles@hotmail.com (privé was ik al lid).

  • Veronique op maart 21, 2018 om 2:15 pm
  • Reageer

  Dit is nu de derde keer dat ik naar Yalfest ga en het leukste vind ik hoe makkelijk je met mensen kan praten omdat iedereen dezelfde hobby heeft. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen en zelfs nieuwe vrienden maken.
  De stands zijn daarnaast ook altijd superleuk

  • Nora op maart 21, 2018 om 6:40 pm
  • Reageer

  pff alsof ik me niet allang (minstens 2 jaar geleden) had ingeschreven voor de nieuwsbrief!!
  Het tofste op YALfest is altijd het praten met de auteurs, ontdekken wat hun denkwijze is en welke personages zij stiekem ook heel erg haten! love it zo erg

  • Vanessa op maart 21, 2018 om 7:53 pm
  • Reageer

  Ik kijk naar alles uit, maar bovenaan mijn lijstje staan de signeersessies met de auteurs 🙂

  • Arian van de Wijdeven op maart 21, 2018 om 9:45 pm
  • Reageer

  Nieuwe ideeën voor boeken die ik nog niet ken

  • Cynthia I. op maart 21, 2018 om 11:33 pm
  • Reageer

  Wat een leuke actie, Joost!! Jammer genoeg kan ik niet bij Yalfest zijn, maar als ik er heen zou gaan dan had ik heel erg uitgekeken naar het bezoek van de auteurs!

  • Renalda van der Maat op maart 22, 2018 om 10:36 am
  • Reageer

  Het wordt zo wie zo een verrassing voor me want het zal mijn 1ste keer zijn ….. nee niet dat maar het bezoeken van het Yalfest dus wie weet wordt de verrassing compleet met de actie vsn Joost ☺️

 5. Het wordt voor mij de eerste keer dat ik kan gaan dus ik verheug me echt op alles! Gezellig kletsen met mede boekenwurmen, leuke stands, misschien wat goodies op de kop tikken. En natuurlijk de auteurs ontmoeten!

  • Alice op maart 22, 2018 om 11:23 am
  • Reageer

  Ik kijk uit naar het laten signeren van de boeken bij deze auteurs. Ik heb zelf nog geen enkele gesigneerde boek in mijn kast, dus als ik een gesigneerd boek heb, spring ik een gat in de wolken!

  • Kayla op maart 22, 2018 om 12:00 pm
  • Reageer

  Ik zie ernaar uit dat ik er gezellig een dagje op uit kan met mijn zus. En boeken natuurlijk 😁

  • Rosanna op maart 22, 2018 om 1:04 pm
  • Reageer

  Ik kijk het meest uit om met Sarah Pinborough te praten over Wat jij niet ziet! Is geen Young Adult boek, maar man, wat is die goed zeg! En natuurlijk het praten met alle mede boekennerds en MERCHANDISE! #doeigeld

  • Lotte op maart 22, 2018 om 1:09 pm
  • Reageer

  Ik vind het fantastisch om op een event te mogen zijn met allemaal mensen die hetzelfde leuk vinden als jou…

  • Melissa op maart 22, 2018 om 2:07 pm
  • Reageer

  Wat een leuke winactie! Ik kijk naar heel veel dingen uit op yalfest! Met name de workshop werken met boeken kijk ik heel erg naar uit! En ik kan niet wachten om alle schrijvers te ontmoeten!

  • Dionne op maart 22, 2018 om 2:52 pm
  • Reageer

  Ah ik had zo graag naar YALFest gewild, maar kan er jammer genoeg niet heen. Sowieso op een event zijn met mensen die allemaal hetzelfde leuk vinden lijkt me super en zo anderen te ontmoeten die ik al heb leren kennen op bookstagram. Maar ook de Masterclasses, de stands, auteurs ontmoeten lijkt me erg leuk. Hopelijk volgend jaar! 🙂

  • Sigrid op maart 22, 2018 om 3:25 pm
  • Reageer

  Hoihoi!
  YAAY YAAY DUBBEL YAAY! Ik ben zo enthousiast over het Yalfest!! Ik kan echt niet wachten. Het meeste waar ik naar uitkijk is om absoluut met mede bookjunkies te kunnen kletsen en verhalen uit te wisselen! Dit wordt mijn eerste keer dus ik zou het dol en dolgraag willen winnen. Ik ben zo excited! Ik ben al mijn dagen al aan het afstrepen en kan echt niet wachten tot het begint!!
  Ik ben ook absoluut excited voor alle auteurs. Want wow, mijn Engels is ontzettend slecht, dus wat moet ik straks allemaal tegen ze zeggen?😱🍀

  • Desiree op maart 22, 2018 om 4:41 pm
  • Reageer

  Ik kijk het meest uit naar de bookish sfeer die er hangt en het ontmoeten van mede booklovers

  • Marloes op maart 22, 2018 om 4:44 pm
  • Reageer

  Ik heb het meeste zin in de sfeer! Ik kan mij nog goed herinneren hoe leuk ik het vorig jaar vond om gezellig met iedereen te kletsen en het over boeken te hebben. Daarnaast kijk ik weer uit naar de cocktailavond, daar kan je altijd zo gezellig met de auteurs praten en rustig op de foto!

  • Fleur op maart 22, 2018 om 8:36 pm
  • Reageer

  Wat een gave winactie! Het zijn allemaal toffe auteurs en het lijken me hele leuke boeken! Waar ik het meest naar uit kijk… alles! Een festival in het teken van boeken, dat is gewoon geweldig! De mensen, de stands, de auteurs en de workshops! Maar ik ben stiekem wel heel erg benieuwd naar de silent Disney disco! Let it go!

  • Merel op maart 23, 2018 om 11:11 am
  • Reageer

  Tof! Ik kijk het meest uit dat het zien van de auteurs, het brein achter mijn favoriete boeken. Het lijkt me mega gaaf om mijn boeken te laten signeren, dat wordt dan mijn eerste handtekening van een schrijver! (Shame! Shame! Shame! *tingeling*) Ook het kletsen over de boeken lijkt me enorm gaaf. Ik heb me ingeschreven onder het emailadres m.kuitert@student.ru.nl (mijn gewone emailadres werkte niet..)

  • Jamie Lee Zonneveld op maart 24, 2018 om 3:57 pm
  • Reageer

  Wat een super gave winactie. Mij lijken de auteurs leuk, maar het kletsen met mede boekenliefhebbers nog leuker.

 6. Ik kijk vooral uit naar het boeken-snuffelen! Maar de masterclasses klinken ook veelbelovend!

  • Audrey op maart 25, 2018 om 11:51 am
  • Reageer

  Het leukste zal natuurlijk het kletsen met fellow-Book lovers zijn! In de signeerrij of gewoon aan een leuk standje! Ik vind het altijd tof om mensen die van boeken houden te ontmoeten! Ook de auteurs ontmoeten vind ik geweldig. Het is altijd geweldig om auteurs te ontmoeten die het boek hebben geschreven waarvan jij zo houdt. Ik was vorig jaar op YALFest, en ik denk dat het geweldig gaat zijn!

  • Kelly op maart 25, 2018 om 8:07 pm
  • Reageer

  Wat een super gave winactie!
  Ik kijk erg uit naar Taran Matharu, ik hou van de summoner serie.

 7. Wat een superleuke actie! Ik kijk echt naar alles uit. Naar de ontmoeting met de auteurs, de masterclasses, de stands en natuurlijk naar het kletsen met andere boekenliefhebbers.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.