Winactie: Win Nimona van Noelle Stevenson!

Aangezien ik deze maand al druk aan het vieren ben dat NerdyGeekyFanboy al twee jaar bestaat, heb ik al drie winacties gehouden, maar we gaan gewoon door! Gisteren kon je een hele enthousiaste recensie lezen over Nimona, een schitterend graphic novel vol humor, tragedie en spanning! Ik hoop dat BlossomBooks nog meer graphic novels gaat uitgeven en ik hoop dat heel veel mensen het boek gaan lezen. Jij kan kans maken om dat binnenkort te gaan doen, je kan namelijk deze week op mijn blog Nimona winnen! Ik wil BlossomBooks bedanken voor het opzetten van deze winactie, want dit boek moet zeker verspreid worden met alle Nederlandse lezers!

 

Wat moet je doen om Nimona te winnen? Dat is heel simpel. Het meisje op de cover heet (wow wat toevallig) Nimona en zij heeft de gave om in vele verschillende levende wezens te transformeren! Een haai, een klein jochie, een draak of een oude vrouw, Nimona kan het worden! Om mee te doen met deze prijsvraag, vraag ik aan jou in welke wezen/persoon jij zou willen transformeren. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

 • Transformeren in Jennifer Lawrence zodat je deze fanboy kan laten flauwvallen door de schoonheid.
 • Veranderen in een vogel zodat je kan vliegen.
 • Net zo lijken op Mark Rutte en dan voor de grap in je blootje door Amsterdam lopen zodat Mark Rutte belachelijk wordt gemaakt door de media.

Zo kan je nog vele wezens/personen bedenken waar je in zou kunnen veranderen. Laat het in een reactie weten met een geldig e-mailadres, dan kan ik contact met je opnemen als ik een winnaar (willekeurig) kies! Deze winactie zal duren tot en met maandag 20 juli. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, veel succes!

In welk dier/persoon zou jij willen transformeren als je de gave van Nimona had?

41 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik zou transformeren in the Doctor, want dan kan ik én naar school transporteren (in plaats van fietsen) én gewoon naar alle andere plekken die ik wil. Dat wil iedereen toch wel? Zo kan ik transporteren naar alle Boekenfestijnen, boekhandels en het Harry Potter-pretpark! 🙂

  1. Oh shit, transporteren wil ik dus ook! Nooit meer lange treinreizen, heel snel in een cool vakantieland zijn, topidee!

  • Isabelle op juni 11, 2016 om 7:54 am
  • Reageer

  Ik zou veranderen in de George R. R. Martin, dan kan ik eens even kijken hoe ver hij nou is met het 6e Game of Thrones boek (en die uiteraard ook vast lezen) en dan zou ik allemaal briefjes achterlaten in zijn huis dat hij miet doorschrijven!

  1. Ga dan meteen als George wat afvallen en heel gezond leven zodat hij ook blijft leven zodat hij de serie afmaakt :’)

 2. Omg… Joost. Ik heb dit nodig in mijn leven.

  Maar waar zou ik in willen transformeren? Ik denk óf een random Hogwarts student, om zegmaar gewoon op Hogwarts te zitten en niemand heeft dan door dat ik het stiekem ben. En dan leer ik toveren en dan vind ik een magisch drankje uit zodat ik allemaal lieve mensen magie kan geven. BOOM. #boekbloggermetmagie óf ik verander mezelf in een angel en ga de hotties van Supernatural helpen. Allemaal win win win situaties zou ik zeggen.

  1. Als je mij ook magie geeft, stem ik voor.

  • Jozef op juni 11, 2016 om 8:26 am
  • Reageer

  Er is maar een goed antwoord op deze vraag: ik zou mezelf transformeren in een (super) sayan. Rond vliegen, supergoed vechten en mijn vrienden jaloers maken wanneer ik de kamehamea doe. Ja, ik zie het al helemaal voor me. En wat ook wel leuk is; eindelijk zou ik dan de ultieme beachbody hebben. 😍

  Het maakt me overigens niet uit welke sayan uit Dragonball ik moet zijn, al vond ik Gohan altijd het tofste personage. Jammer dat ie later in de serie zo’n sufkut werd. 🙈

  • J0yy op juni 11, 2016 om 9:39 am
  • Reageer

  Ik zou veranderen in mijn wiskunde docent zodat ik een voldoende krijg voor mijn wiskunde proefwerken..

  • Anne op juni 11, 2016 om 10:15 am
  • Reageer

  Ik zou veranderen in een kat zodat ik de hele dag zou kunnen slapen en zelf geen eten zou hoeven pakken. Anders zou ik ook veranderen in Rose Tyler. Want ja, super mooie en lieve companion van the Doctor en (insert spoiler voor jou here).

  1. De hele dag slapen en zelf geen eten hoeven pakken. Oplossing: koelkast naast bed.

 3. Ik zou mezelf graag transformeren in Isabelle Lightwood, zodat ik niet meer hoef te doen álsof ik een shadowhunter ben wanneer ik me sta uit te sloven in de sportschool. En dan zou ik Simon kunnen daten, #lifegoals

 4. Ik zou me denk ik transformeren in Hermione en dan de Time Turner zo veel mogelijk gebruiken. Meer tijd om te lezen, meer tijd om te schrijven, meer tijd om series/films te kijken… Oh! En ik zou zorgen dat ik op een goed blaadje bij Buckbeak sta zodat ik een lift heb naar de dichtstbijzijnde boekenhandel wanneer nodig 🙂

  1. I like the way you think.

 5. Haha wat een vraag! Ik dacht ik vraag mijn moeder even om inspiratie… Haar antwoord was dat ze een hond zou worden, en dat ze mij zo bijten.. Nee eerst zou ze me achtervolgen zodat ik heel snel zou gaan fietsen, en daarna zou ze mij bijten.. 🙁 #liefde

  Ik zou sowieso geen schaap willen worden, want dan lig je maar wat buiten, en sta je in de regen met je dikke laag wol… bah

  Het lijkt me wel grappig om onzichtbaar te zijn, en dan mensen te laten schrikken!! (maar dat is niet echt transformeren zeker? Dus dan moet ik maar een clown zijn die Avatar dingen kan, en onzichtbaar kan worden, en een spinnenweb uit haar vinger kan schieten! Oh en een beetje rondvliegen is ook wel leuk.
  (waarom een clown? Nou het lijkt me wel eens een keer leuk om een clown te zijn, wel zo één met een toeter in zn neus!)

  • Jj op juni 11, 2016 om 5:52 pm
  • Reageer

  Ik zou in een van deze dingen/personen willen veranderen:

  – pikachu, want hallo heb je gezien hoe leuk Pikachu is ( natuurlijk heb je dat, je houdt net als ik van anime ).
  – Edward van Fullmetal Alchemist Brotherhood, hij is zo badass. En dat ben ik totaal niet.
  – Happy, the blue cat van Fairy tail, want dan kan ik vliegen en ben ik een kat, o en blauw. Wie wilt er nou niet blauw zijn.

  Maar het liefst zou ik in Erza van Fairy Tail willen veranderen, waarom? Omdat ze super awesome is, iedereen is bang voor haar, ze is een S class mage, super sterk en heeft een soort van relatie met like de leukste fictionele jongen. Dus hé, ik wil Erza zijn. Maar natuurlijk zal ik niet zo sterk zijn, ik heb dan gewoon een soort van relatie met de leukste fictionele jongen ever: Jellal Fernandes. En daarvoor doe ik het!

  • Elke op juni 11, 2016 om 6:16 pm
  • Reageer

  Oké dit is redelijk moeilijk. Maar ik denk dat ik wel zou willen veranderen in een draak. Want tja. WHERE ARE MY DRAGONS. Oké. Maar draken zijn gewoon awesome. Of een eenhoorn ofzo. Gewoon iets waarvan ik dan het bestaan zou kunnen bewijzen: WANT IK BEN HET. Strak plan.

  1. Als je een draak wordt, moet je mij even op je laten rijden, dan denkt iedereen dat ik een Targaryen ben.

  • Ans Stier op juni 12, 2016 om 9:26 am
  • Reageer

  Ik zou me transformeren in de phoenix vogel, vind het een mooi interessant dier en dan kun je de wereld eens vanuit de lucht bekijken. Ik loot graag mee.

  • Monique op juni 13, 2016 om 10:59 am
  • Reageer

  Ik zou mezelf veranderen in een worm. Als het regent denk iedereen van ooh shit het regent naar binnen, maar nee niet de worm hoor!
  De worm denkt holy shit de grond is vochtig het regent!! Met alle kracht die een worm bezit graaft hij zich naar boven voor de regen.
  De vraag is waarom?? Waarom gaat een worm naar de regen toe? Dat zijn de heftige vragen in het leven die onbeantwoord blijven en waar iedereen s’nachts aan ligt te denken en ik, ja ik ga opzoek naar het antwoord met gevaar voor eigen leven (vogels enzo tja).

 6. In een vampier. Naast dat ik heel veel mogelijkheden zie als vampier lijkt het mij tof om in deze transformatie niet dood te kunnen gaan. Ik zou dan dingen doen als klif duiken of parachutespringen.

 7. Ik zou transformeren in pickachu, dan zou ik naar je toe komen en dagenlang ”picka picka” tegen je zeggen. Net zo lang totdat je er gek van wordt.

  1. Ik denk dat ik daar eerlijk gezegd nooit gek van wordt.

 8. Omg, ik doe meeee D:

  Ik zou in Chris Pratt veranderen en mezelf heel de dag aanbidden in de spiegel~ Wat een leven.

  1. Je hebt echt een zieke geest

 9. Is Luna te voorspelbaar? Ik weet dat ook haar wil zijn. Maar anders Arya, met haar vechtskills dan wel. Zonder zou ik het niet overleven. Of.. of, of, of…. ik ga voor Koen. De kat Koen. Heel de dag en beetje chillen, eten schooien bij de buren en slapen tussen de aardbeien. Dat is een levensbedreigende droom, dat slapen tussen aardbeien. Moet je bedenken hoe lekker mijn haar dan ruikt, na zo’n nachtjr. haarsnuivers verzameld u!

  1. Als je in één van die eerste twee zou veranderen moeten we trouwen. Jouw haar ruikt trouwens altijd lekker, ik heb weer een shot van jouw haargeur nodig in mijn leven.

 10. Hm…. ik denk dat ik dan zou willen kunnen transformeren in een ereader, zodat ik non-stop ALLE boeken kan lezen!!! Think about it… onbeperkt kunnen lezen door alleen maar het boek te zien op je schijf?!?! Eindelijk genoeg tijd om alles te lezen ♡♡♡ *zucht* Het idee alleen al…. #somanybookssolittletime

  • Silke op juni 15, 2016 om 4:07 pm
  • Reageer

  Ik zou sowieso in een Harry Potter karakter veranderen, want ja het is nog steeds mijn droom om m’n hogwartsletter te ontvangen😊 En ik denk dat ik dan in Hermelien zou veranderen want ik hou natuurlijk super erg van lezen dus zij lijkt het meeste op mij. En dan wel terwijl ze nog jong is zodat ik nog op Hogwarts zit😝 En natuurlijk kan ik dan alle toverboys verleiden met Emma’s fantastische looks😁

  • Nakita op juni 15, 2016 om 10:07 pm
  • Reageer

  Ik zou willen transformeren in een draakje. Een paarse met rode draak. Ik zou willen vliegen over de wereld, mijn leven willen delen met mijn maatje en vooral lol maken en mensen pesten. Ook ben ik dol op knuffelen dus ik kom je achterna voor aandacht! Je bent mijn baas dus geef me aandacht :ppp

  • Kayla op juni 16, 2016 om 7:27 pm
  • Reageer

  Ik zou in een kat willen veranderen. Lekker de hele dag lui op de bank liggen en bediend worden met eten. Als ik zin heb ga ik buiten op muisjes jagen (al zou ik de muisjes wel weer laten gaan, want ik vind het altijd super zielig als onze kat een muis heeft gevangen) en mega lenig overal op en af springen. Het leven van een kat lijkt me echt het paradijs.

  • Amy Paape op juni 16, 2016 om 8:44 pm
  • Reageer

  Leuke winactie!!

  Ik zou willen transformeren in een draak en vervolgens een eigen mythe om mij heen willen creëren door een aantal keren ergens op te duiken. Achter een rookwolk van een uitbarstende vulkaan, of in de mist boven een besneeuwde berg. Vervolgens vlieg ik naar Orlando waar ik zal laten blijken dat ik echt besta en draken geen verzinsels zijn door het Universal park binnen te gaan en op Gringotts te landen. Want dit is eigenlijk wat ik hoop dat een draak zou doen als ik ooit naar The Wizarding World of Harry Potter ga!

  • Jeamy Verheesen op juni 17, 2016 om 6:08 pm
  • Reageer

  Ik zou willen transformeren in Daenerys en zou haar dan eindelijk naar Westeros laten vliegen op haar draak. Je Graphic Novel lijkt me erg leuk. Zou hem graag willen winnen.

  • Marije op juni 19, 2016 om 9:28 pm
  • Reageer

  Ik zou absoluut in de Cheshire Cat van Alice in Wonderland willen veranderen! Want: Het is een vliegende kat die zichzelf onzichtbaar kan maken en overal kan opduiken waar hij wil, en die ook nog eens humor heeft, superslim is, een geweldige lach heeft, ongelooflijk schattig is, blauw is (of roze, als je de tekenfilmversie hebt gezien) en in Wonderland woont! 😀 Wat wil een mens nog meer?

 11. Pfff, lastig. Misschien een Greywaren net zoals Ronan Lynch in de Raven Cycle. Hij kan objecten uit zijn dromen halen, dan haal ik gewoon alle boeken die ik wil uit mijn dromen!

  • Mirthe op juni 20, 2016 om 1:53 pm
  • Reageer

  Ik zou willen veranderen in een Ditto want die zijn zo cute en leuk en kunnen in alle pokemon veranderen 🙂 🙂 🙂
  Of in Asuna van Sao want ze is gewoon super awesome!
  Of in een mooie witte draak. Zodat ik de hele dag kan vliegen en de mooiste dingen kan zien.
  Of in een zeemeermin en delen van de oceaan kan zien die geen mens ooit gezien heeft 🙂

  1. ASUNAAAAAAAAAAAAAAAAA *valt neer*

  • Rianne op juni 20, 2016 om 9:41 pm
  • Reageer

  Ik zou een kat willen zijn! Lekker bij iemand op schoot liggen en kopjes geven. Purrr

  • Sylvia op juni 20, 2016 om 10:38 pm
  • Reageer

  Het lijkt mij fantastisch om in een wolf te kunnen veranderen! Heerlijk rennen door het bos, genieten van de vrijheid en de snelheid, heerlijk ravotten en samen zijn. Prachtige ongerepte natuur zien!

  • Saloua T op juni 21, 2016 om 4:30 pm
  • Reageer

  Waarschijnlijk zal ik in Hermione Granger of Ginny Weasley transformeren. Het zijn niet alleen geweldige personages met een sterk karakter, maar het zijn ook super bekwame tovenaars. Ook zijn ze heel erg badass. En als ik Hermione ben, dan kan ik ook even gebruik maken van de time turner. Anders zou ik graag in Arya Stark of Deanarys Targaryen willen veranderen. Ook zij zijn vrouwen met een sterk karakter en erg badass. Arya kan ook nog heel goed vechten en Dany heeft drie draken. Beiden zouden heel handig kunnen zijn.

 12. Dit is een vrij makkelijke vraag. Er is maar 1 iemand waarin ik wil veranderen voor jou en dat is Asuna. Hetgeen waarmee ik je dan zou imponeren, naast mijn plotselinge schitterende uiterlijk, zijn dan mijn zwaard skills. Come at me, Kirito.

  1. Maar je hebt toch al een schitterend uiterlijk senpai?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.