Winactie: win Spellslinger! (Spellslinger Blogtour)

Vanochtend kon je al mijn recensie lezen over het eerste deel van Spellslinger, een fantasyreeks over Kellen, een jongen die in tegenstelling tot zijn leeftijdsgenoten geen magie bezit. Ik vond dit boek echt een must-read en het boek is ook echt een plaatje, check die cover! Lees zeker mijn recensie, want dit boek is echt het lezen waard! Genoeg redenen dus om dit boek lezen, waar jij deze week de kans voor krijgt!

Aangezien ik meedoe aan de blogtour rondom Vogelvrij en omdat het boek vandaag is uitgekomen in de boekhandel, mag ik namens de uitgeverij een exemplaar weggeven van het boek. Je hoort het goed, jij kan dus het boek winnen! Wil je meer zien van de blogtour? Bezoek dan zeker de blog van Annabel (Het leven van een boekenwurm), omdat zij ook een recensie over het boek heeft geplaatst, met daarbij een playlist met muziek die bij het boek past, hoe tof!

Hoe maak je kans om Spellslinger te winnen? Normaal vraag ik je om een social media kanaal te volgen, maar voor deze keer zet ik uitgeverij Meisenmaas juist graag in de spotlight (maar voel je vrij om mij te volgen op social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram). Als je wil winnen en het boek in ontvangst wil nemen, moet je deze dingen doen:

 • Like de pagina van Meisenmaas op Facebook (klik HIER om meteen naar de pagina te gaan).
 • Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als de winactie voorbij is.

Deze winactie duurt tot en met vrijdag 8 september. Daarna kies ik willekeurig een winnaar uit en krijgt deze persoon een mailtje. Ik wacht hooguit 48 uur na het versturen van mijn mail, anders kies ik een andere winnaar uit.

 

Morgen gaat de blogtour verder bij Audrey van The Confession of a booknerd, die ook een bijzonder blogje in de planning heeft staan… Neem daar zeker een kijkje! En mocht je niet winnen, haast je dan snel naar de boekhandel, want dit boek ga je echt verslinden!

8 reacties

Naar het reactie formulier

  • Nadia op september 4, 2017 om 9:50 pm
  • Reageer

  Oke… misachien hebben ze gelijk en hkud ik teveel van boeken
  Nehhhh…. teveel van lezen houden bestaat volgensmij niet dus ik doe gewoon lekker mee

 1. Ik loot graag mee

 2. Klinkt goed én ziet er goed uit! Ik maak graag kans 🙂

 3. Ik maak graag kans op dit magische boek!

 4. Oehwwwwww ja willik!!!! Die cover alleen al *instant crush*
  Gaat nu HEEEEEEEL hard duimen ♡♡♡

 5. Ik doe heel graag mee voor dit boek

 6. Ja hoi, ik ga gewoon ook meedoen aan deze winactie (ik doe niet-zo-stiekem ook al mee aan die van Lisa) (ja, ik ben een opportunist, maar ik heb Kellen’s sarcasme en humor gewoon nodig in mijn leven) (en ja, tuurlijk ga ik hem anders heel snel zelf kopen want er is blijkbaar ook een coole kat?!)

 7. Intrigerende cover en het klinkt ook zeker als een verhaal dat ik graag zou lezen! Waag graag een kansje!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.