Winnaar Lobsters

De afgelopen weken zijn er lekker veel winacties geweest op mijn blog! Ik mocht The Pointless Book 2, The Cage, De Fixer en deze week ook Lobsters weggeven! Al die samenwerkingen met uitgeverijen en webshops doen mij goed en ik ben erg blij dat ik mijn lezers af en toe kan trakteren met iets leuks! Tijdens de #12DaysofBBChristmas kon ik in een uitgebreid artikel (inclusief met Paint bewerkte sexy foto) vertellen met welke Blossom Books-personages ik wel samen zou willen wonen. Dit kan je hier lezen. Bij dit artikel was er ook een winactie voor Lobsters, bij deze de winnaar van dit hilarische boek:

 

Edriënne (van Boekenleven)

 

Gefeliciteerd Edriënne! Jij hebt Lobsters gewonnen en je kan er binnenkort in beginnen als het boek jouw kant op wordt gestuurd! Ik mail je snel, mail je binnen 48 uur terug? Als het langer duurt, moet ik helaas een andere winnaar kiezen.

Bedankt iedereen voor het meedoen en alle leuke reacties! En wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen, ik kan met zekerheid zeggen dat er in de toekomst wel weer wat leuks wordt verloot op mijn blog!

1 reactie

  1. Wat super awesome! Natuurlijk mail ik je binnen 48 uur terug, mail is net verstuurd 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.