Favorite Famous YouTubers – deel 1 Internationale YouTubers

Hallo iedereen,

Vanochtend ben ik terug gekomen vanuit London. Het was fantastisch! Ik heb erg veel plekken bezocht, veel gelopen, veel gezien, en zelfs nog wat leuks gekocht (ik verklap nog niet wat ik in huis heb gehaald) ! Ik wacht nog even totdat ik alle foto’s heb, en dan maak ik er nog een artikel over, gevuld vol met nerdische geekische fanboyheid 😉

Dit keer wil ik jullie mijn favoriete YouTubers laten zien. Elke dag kijk ik wel naar nieuwe filmpjes op YouTube, en een paar YouTubers zoek ik heel vaak op, deels om me aan het lachen te maken, of omdat ze me inspireren. Wie weet zie je wat YouTubers die je nog niet kent en waar je eventueel een kijkje bij zou willen nemen.
Aangezien ik best een grote lijst heb met YouTubers, heb ik besloten om meerdere delen te maken. Deze keer laat ik mijn favoriete YouTubers zien die internationaal bekend zijn en daarom ook Engels spreken. Ben benieuwd of je de meeste al kent! Ik heb ze op alfabetische volgorde staan, aangezien ik echt niet zou kunnen kiezen wie de beste YouTuber is!

1. Alexis G. Zall
Alexis ken ik van de video’s die ze één keer per week maakt voor Shane Dawson. Hierin laat ze bepaalde artikelen of filmpjes zien die in een korte tijd erg bekend worden op het internet. Ik vind deze filmpjes erg grappig dus ik heb een kijkje genomen op haar kanaal. Elke zondag zet ze een video online, haar filmpjes zijn meestal komische sketches.

2. Anna Akana
Anna Akana heeft een relatie met Ray William Johnson en hierdoor heb ik haar kanaal ontdekt. In het begin van haar kanaal begon ze voornamelijk met sketches, maar in de loop van de tijd kwamen er ook video’s van haar online met een hele serieuze of schokkende boodschap. Nu is ze vooral bezig met korte video’s van echte filmkwaliteit. Haar shortmovies zijn zeker de moeite waard om te zien, ze heeft er veel aandacht aan besteed, en het resultaat mag er wezen als je weet dat ze alles zelf moet betalen en er weinig aan verdient! Ook heeft ze veel variatie in haar shortmovies, sommige zijn erg spannend, eng, zielig maar er zitten ook komische video’s tussen!


3. Danisnotonfire
Dan is een Britse YouTuber die in London woont (echt balen dat ik hem niet heb gezien!). Hij is erg van de komische sketches, en doet soms ook aan Truth or Dares of challenges. Dan is echt iemand die heel erg op mij lijkt qua persoonlijkheid. Zijn video’s over fandoms geven bijna een samenvatting van mijn leven! Heel veel video’s gaan over bepaalde aspecten uit zijn leven en zijn karakter, en die komen soms verbazingwekkend veel met de mijne overeen! Hij heeft ook een tweede kanaal waar hij af en toe nog een video op zet, en hij heeft samen met zijn kamergenoot en goede vriend Phil ook een kanaal, waarvan ik de video’s nog moet bekijken. Mocht je dus een nerd, geek of fanboy/fangirl zijn, moet je zeker een kijkje nemen op zijn kanaal en een paar van zijn video’s bekijken!

4. MirandaSings
Miranda is een personage die wordt gespeeld door PsychoSoprano (Colleen Ballinger). Ze is een normaal meisje, maar als Miranda is ze lekker gek en doet ze net alsof ze een beroemde zangeres wil worden (terwijl ze dan heel slecht zingt). Ze is echt hilarisch, haar stem is echt uniek, ze is zeker een inspiratie als het om acteren gaat!

5. Nigahiga
Nigahiga is één van de meest beroemde YouTubers, ik heb al zijn video’s gezien, hij is GENIAAL! Elke video bezit echt enorm veel grappen, en elke keer als ik een video bekijk, vind ik weer een nieuwe grap. TEEHEE is gewoon het woord wat standaard in mijn vocabulaire zit, en dat allemaal dankzij Ryan Higa 🙂

6. RayWilliamJohnson
Ray is ook een hele bekende YouTuber door zijn Equals Three serie, waar hij video’s bespreekt die opeens heel bekend worden op het internet en hier leuk commentaar bij levert. Hij is hier een paar maanden geleden mee gestopt, aangezien hij zelfs in een film gaat spelen! Hij is wel van plan Equals Three door iemand anders te laten doen, dus deze leuke video’s gaan waarschijnlijk wel door!

7. Shane Dawson
Shane is een YouTuber die parodie’s op muziek, vlogs, challenges, tags en gamevideo’s maakt. Hij heeft dus erg veel variatie op zijn drie kanalen, dus er is wel voor ieder wat wils. Hij maakt ook veel video’s met andere YouTubers, en Alexis en een andere YouTuber maken ook video’s voor zijn kanaal.

8. Tobuscus
Tobuscus is een hele grappige en drukke YouTuber die ook drie kanalen heeft en veel verschillende video’s maakt. Op zijn hoofdkanaal maakt hij parodies, voice-overs en geanimeerde video’s, en zijn hond Griphon is ook een favoriete speler in zijn video’s. Zo’n hond zou ik nou graag willen hebben, compleet met die stem! 😀 Zijn literal trailers zijn ook heel leuk!
Ook heeft hij nog een vlogkanaal en een gamekanaal.

Zo, dat zijn weer behoorlijk wat YouTubers, en er komen er nog veel meer bij, en die komen de volgende keer aan bod!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.