Favorite Famous Youtubers – deel 2 Nederlandse YouTubers

Hallo iedereen!

Een tijdje terug heb ik een lijstje met favoriete beroemde YouTubers gemaakt van internationale YouTubers, die je hier kan lezen. Deze keer laat ik wat Nederlandse YouTubers zien die ik volg en best leuk vind. Deze lijst is wat minder dan mijn vorige lijst, aangezien het aantal Nederlandse YouTubers aanzienlijk lager is. Gelukkig zijn er toch wat grappige YouTubers in Nederland, hier komen ze!

1. BanjoMovies
Bardo Ellens is echt stukken bekender geworden de laatste jaren. Bekend van de 50 Smoesjes, 10 Dont’s en meer. Hij zat vorig jaar nog bij Veronica bij het programma Kansloos, maar nu richt hij zich op YouTube en zijn gamekanaal samen met wat andere YouTubers. Hij heeft een eigen vorm van humor, is lekker druk, zeker de moeite waard om te kijken!

2. JoyceJoin
Dit is echt een enorm grappig typetje, Ik kan erg lachen om haar tutorials en haar banaan sprite challenge. Ze heeft vooral erg veel haters, maar ik kan haar wel waarderen!

3. Kud
Deze filmpjes blijven natuurlijk geniaal. Lekker botte of idiote humor, ik kan er om blijven lachen! Al jaren geniet ik van deze debiele en flauwe grappen!

4. Ponkers
Ponkers is een vrij nieuw kanaal, geïnspireerd op een Duits kanaal, maar nu maken de makers van Ponkers ook originele eigen video’s. Ze hebben 4 video’s per week, meerdere mensen werken hier aan mee. De video’s variëren in sketches, challenges en parody’s. Erg leuk, ze zouden veel meer abonnees moeten krijgen!

5. Theaumes
Al in het begin was ik al één van de vaste kijkers van Theaumes. Hij maakt leuke sketches, deed vroeger ook nog vlogs en games, en nu heeft hij voornamelijk filmpjes op zijn hoofdkanaal, het vlogkanaal met zijn vriendin en doet hij ook mee aan Ponkers. Theaumes is erg droog maar daarbij is hij ook heel aardig en maakt hij naast grappen, ook nog bepaalde boodschappen die hij in zijn video’s stopt.

Zo, dit zijn een paar YouTubers van Nederlandse bodem die ik volg. Volgende keer komen er gamekanalen aan bod, die steeds populairder worden.

Ken jij ook nog andere leuke Nederlandse YouTubers? 🙂

3 reacties

  1. Ik vind Kud ook echt geniaal, haha. Al vergeet ik heel vaak om het te kijken, maar als ik het dan eenmaal aan het kijken ben, is het toch wel heel grappig :p

  2. Ik heb ook een eigen kanaal die over gevoelens en emoties gaat. Liefde, passie en de emoties die het dagelijkse leven weerspiegelt en je zelf beleeft.. Geen hitkanaal, geen nonsense. Alle wat is wordt weegebracht, maar dan met mijn eigen kijk erop..

    1. Vraag en verwacht er ook geen cent voor. Al heb ik verschillende malen aangebod gekregen om met mijn kanaal en videos geld te verdienen.. Mijn kanaal, mijn hobby… komt van binnen…mijn videos zijn boodschappen, en neen geen manier om geld te verdienen (al zou voor mij dit helpen en handig zijn mits ik einde maand amper bereik.. maar who cares) . Wat ik doe gaat verder. Verder dan clicks, milioenen bezoekers, rangschickking.. dan nonsense.. Zou ik ook best kunnen halen, weet ook hoe, maar… neen, not my game. Heb grenzen. En meer..

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.