Favorite Famous YouTubers – deel 3 Gamekanalen

YouTube, een groot deel van mijn tijdverdrijf elke dag. Met meer dan 150 abonnementen op kanalen heb ik elke dag wel wat te zien. Hoewel ik niet echt een grote fan ben van gamekanalen (ik wil liever een spel zelf spelen dan dat ik iemand een spel zie spelen), maar deze kanalen kijk ik toch met veel plezier. Mocht je zelf geen liefhebber zijn van gamekanalen, zou je hier misschien toch wel van kunnen genieten!

1. Banjotown
Banjotown is een kanaal met meerdere gastheren onder leiding van Bardo Ellens (Banjomovies). Elke dag komt er een video online, meestal met een vast thema. Ik kan erg lachen om Ricks Avonturen en Vraag je vrijdag. Vroeger speelden ze heel veel games, nu is dat wat minder en posten ze ook andere video’s. Er is veel variatie dus voor ieder wat wils!

2. Did You Know Gaming
Did You Know Gaming is een kanaal met, je raad het al, allemaal feitjes rondom gamen en bepaalde spellen. Het is erg leuk om al die feitjes over spellen te horen. Heel grappig om een feitje te horen over een bepaald aspect van een game waar je nog nooit over na had gedacht!

3. Lekker Spelen
Lekker Spelen, het kanaal waarvan ik alle video’s wel minstens 5 keer heb gezien. Lekker Spelen is een gamekanaal gemaakt door de makers van Kud. Peter en Timon spelen verschillende spellen en ik kan vreselijk genieten van deze malle mannen. Ben je verdrietig? Kijk een Lekker Spelen video! Echt waar, binnen een minuut krijg ik al een grote glimlach op mijn gezicht! Vooral de video van Goat Simulator is geniaal, zeker het bekijken waard!

4. SerpentGameplay
SerpentGameplay is gestart door Rick, een van de gastheren van Banjotown. Deze vrolijke drukke gast speelt heel veel spellen, hij heeft dan ook een enorme waslijst van afspeellijsten van allemaal games. Hij kan onwijs veel vertellen en blijft doorpraten in zijn video’s, wat wel prettig is. Hij upload dagelijks, en af en toe ook nog op zijn andere kleinere kanalen.

5. TobyGames
Toby, oftewel Tobuscus, heeft ook zijn eigen gamekanaal. Ik kijk niet heel vaak zijn video’s, maar ik waardeer zijn video’s best wel. Ik vind het echt een wonder dat hij zo veel kan zeggen tijdens het spelen van een moeilijk spel en ondertussen dat spel nog goed te kunnen spelen ook!

Dit zijn dus de gamekanalen waar ik regelmatig naar kijk. De volgende keer laat ik de kanalen zien die wel cultureel aangelegd zijn (klinkt lekker vaag, en daar hou ik het ook bij, dan verras ik je misschien nog wel!).

Welk gamekanaal raad jij mij aan?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.