Mannelijke BookTubers 10!

De laatste post met mannelijke BookTubers is aangekomen. Pfoeh, dat ging snel! Gelukkig heb ik nu al een aardig lang lijstje met mannelijke BookTubers en het worden er maar meer en meer! Deze post is jammer genoeg niet zo groot, want mijn lijstje met BookTubers is al bijna uit.

 

1. WellDoneBooks

Maxwell wordt al een aardig grote BookTuber en leest veel verschillende genres. Hij maakt vaak reviews, hauls, tags en discussies over boekgerelateerde onderwerpen. In deze video geeft hij aanbevelen van boeken, erg leuk om te zien!

2. NerdyGeekyFanboy

Tsja, wat moet ik nou van deze man zeggen? Het is een Nederlandse BookTuber en maakt video’s zoals bijvoorbeeld tags, bookshelf tours, book hauls en meer. Persoonlijk vind ik hem behoorlijk irritant en ben ik jaloers op zijn charmante koppie, maar van anderen hoor ik dat hij wel grappig is, goede boeken leest en leuke video’s maakt. Ach ja, misschien toch maar kijken dan maar? Ik hoorde dat hij het erg leuk vindt als hij een nieuwe abonnee erbij krijgt die zijn video’s bekijkt en een duimpje omhoog geeft, de aandachtstrekker…

Dit waren dan alle mannelijke BookTubers die ik ken. Mocht je zelf nog aanbevelingen hebben, laat het me gerust weten!

Wie is jouw favoriete (mannelijke) BookTuber?

1 reactie

    • Caitlin op mei 18, 2015 om 10:31 am
    • Reageer

    Die laatste booktuber is verreweg de leukste en knapste en liefste van allemaal!!!! <3

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.