Mannelijke BookTubers 2!

Vorige week had ik een post gemaakt met wat mannelijke BookTubers (want er zijn er naar mijn idee nog te weinig van), en nu heb ik weer een lijstje met wat BookTubers! Elke week komt er op de zondag een post hiervan, dus de komende weken kan je nog veel mannelijke BookTubers ontdekken.

 

1. Benjaminoftomes

Benjamin is een redelijk bekende BookTuber met meer dan 30.000 abonnees. Het is een Britse boekenwurm en maakt video’s zoals reviews, tags, Book Hauls, Wrap Ups, TBR’s en aanbevelingen van boeken. Zelf kijk ik niet vaak naar zijn filmpjes (hij is af en toe te blij en ik kan me aan hem ergeren… oeps), maar hij heeft wel een grote boekencollectie en zijn aanbevelingen van boeken zorgen er wel voor dat mijn TBR-stapel blijft stijgen… Hij heeft zelfs 3 exemplaren van Half Bad en het vervolg ervan. Bizar! De video die ik van hem laat zien is Ben Recommends, waarin hij trilogieën aanbeveelt. En mocht je deze video leuk vinden, ik heb de afspeellijst als video gedaan, dus als het goed is kan je meteen verder kijken naar zijn andere Ben Recommends.

2. BillTheBookworm

Bill heeft net aan 250 abonnees en heeft een vrij jong kanaal. Hij heeft nog niet veel video’s, maar zijn stem is wel prettig en hij komt wel over als een vrij nuchtere jongen. In zijn Book Haul van kerst heeft hij onwijs veel boeken gekregen en hij heeft aardig wat topboeken in zijn video gezet.

3. bookhunter155

Deze BookTuber heeft zijn voor- en nadelen. Zijn video’s zijn leuk, maar hij heeft ook veel video’s waarin hij geen Engels spreekt dus die kan ik niet kijken (ik zal in ieder geval niets verstaan). En hij heeft ook een lichte slis in zijn stem, wat ik niet vaak tegenkom bij BookTubers. In deze video laat hij zijn favoriete Bookcovers zien.

4. Bookish Wardo

Bookish Wardo is ook een redelijk onbekende BookTuber (hij bestaat pas 2 maanden), maar hij maakt wel goede reviews en leest toffe boeken. Hij is recentelijk begonnen met het herlezen van A Series of Unfortunate Events en had in zijn video veel verteld over het boek en de achterliggende informatie uit het eerste boek, en ik leerde hierdoor veel meer over deze serie en dacht aan dingen waar ik eerst niet aan had gedacht. In zijn Wrap Up van januari vertelt hij over een boel leuke boeken die hij die maand heeft gelezen.

 

Dit waren de BookTubers die ik deze week laat zien. De volgende zondagen kan je dus telkens een post verwachten met nieuwe mannelijke BookTubers!

 

Was jij al geabonneerd op één van deze kanalen en/of ga je dat nu doen?

1 reactie

  1. ik ben nu geabonneerd op nummer 2 ^^ Jeej 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.