Mannelijke BookTubers 3!

Het is weer zondag, dus ik kan weer een paar mannelijke BookTubers aan jullie voorstellen.

 

1. bookmovieguy

Cameron maakt filmpjes over boeken en films en heeft al meer dan 5000 abonnees. Hij heeft een hele goede en gevarieerde boekensmaak, waarvan je zeker wat van kan zien in zijn enorme Book Haul. Boeken voor jonger publiek, high fantasy en zelfs een classic, hij leest het allemaal!

2. Bookseller Ravings

Joe is een Britse BookTuber (wat je ook zo snel merkt, het Britse accent kan je zo goed horen!). Hij maakt reviews, wrap ups Top Five Wednesdays, discussie’s en meer! In zijn Wrap Up van februari en zijn TBR voor de maand maart krijg je al een aardig idee wat voor soort boeken hij leest.

3. Chapter X

Vitor maakt vooral filmpjes zoals tags en Book Hauls. In zijn Christmas Book Haul heeft hij onder andere Throne of Glass en Percy Jackson gekregen. Dat moet wel een goede gozer zijn! Aan het einde van de video heeft hij ook een pakketje gekregen van Meghan Olivier (een andere BookTuber) en hij wordt totaal emotioneel door het pakketje haha! Hij heeft ook wel toffe boeken gekregen hoor!

4. Chapter Select

Arthur heeft een grote variatie aan soorten filmpjes. In zijn TBR van de maand maart zie je dat hij ook een wat gevarieerde smaak heeft wat boeken betreft.

 

Dit waren dan de BookTubers die ik deze week laat zien. Volgende week weer vier nieuwe mannelijke BookTubers die net zulke leuke video’s maken!

2 reacties

    • Lisa ten Brummelhuis op maart 23, 2015 om 11:46 am
    • Reageer

    Thanks voor het delen van deze Booktubers! In heb van allemaal nog nooit gehoord maar ik ga zeker hun youtube pagina’s checken 🙂

  1. Like it 😀 de onderste vind ik het leukste 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.