Mannelijke BookTubers 4!

Zondag, de ideale dag om even uit te rusten en via de computer eens wat filmpjes te bekijken van BookTubers. Vandaag heb ik weer een paar mannelijke BookTubers op een rijtje gezet die je kan bekijken (en eventueel op kan abonneren om meer van ze te zien!).

1. AW Studios: Books

Angus heeft flink goede gemonteerde video’s (intro en outro dingen, wow!) en heeft al veel video’s. Hij heeft Book Hauls, maar ook sketches en nieuwsfeitjes op het gebied van boeken. In zijn top 10 van 2014 laat hij zien dat hij een goede boekensmaak heeft! Daarnaast begin ik me door hem echt te schamen dat ik bepaalde boeken nog niet heb gelezen, hij vertelt er heel enthousiast over!

2. Contempsuperhero

Zach is (zoals je misschien aan de naam kan zien) gek op contemporarys. In zijn TBR voor maart laat hij een diverse boekenkeuze zien, en yeah hij gaat A monster calls lezen, één van mijn favoriete boeken!

3. Daan Koek

Wie kent DaanBoekenwurm nog, één van de eerste mannelijke boekenbloggers van Nederland? Daan heeft de laatste tijd een soort blogpauze vanwege school, maar vroeger maakte hij nog eens wat video’s op mijn kanaal. Wie weet kunnen we hem overhalen om weer actief te zijn op blog/video gebied door wat video’s van hem te gaan zien?

4. DavidReadWords

David is vooral van de tags en reviews van boeken, maar hier heeft hij een Book Haul en een TBR gemaakt. Achteraf heeft hij nog wat bloopers gemaakt die je kan zien aan het einde van zijn video.

Dit waren de BookTubers voor deze week. Welke BookTuber kende je al?

 

2 reacties

  1. Oh, wat leuk dat ik hier ook bijsta! This makes my day!
    Heel erg bedankt Joost! I will come back! 😉

    1. Yesssss! Tot snel in blogland! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.