Mannelijke BookTubers 5!

We gaan weer door met het noemen van wat mannelijke BookTubers deze zondag, vandaag al het vijfde deel! Na het noemen van deze BookTubers kan je al bekend zijn met 20 BookTubers, en dit aantal gaat maar blijven stijgen!

1. dylanbooks

Dylanbooks maakt verschillende video’s, van Wrap Ups, Book Hauls, reviews en meer. Hier kan je alvast zijn boekenkast zien (een hele korte bookshelftour, al zijn TBR-boeken!), hij heeft er zeker veel leuke boeken tussen staan.

2. Gabe Ditmore

Gabe is echt een droge gast met veel humor. Hier zijn Book Haul die pas online is gekomen. De achtergrondmuziek doet hij normaal niet, dus niet schrikken dat al zijn video’s vol harde muziek zitten! Hij kan zelfs lachen als hij boeken laat zien die veel schade hebben, respect!

3. GeorgeLesterReads

George is een Britse BookTuber en heeft al Hold me closer van David Levithan, een extra boek van Will Grayson Will Grayson, hoe gaaf! Hier vertelt hij alvast wat over dit boek. Hij vertelt met veel enthousiasme en ik wil nu zeker het boek gaan lezen, het klinkt goed!

4. Irish Reader

Deze BookTuber heb ik heel recentelijk ontdekt, Kevin is een Ierse BookTuber en heeft naast boekvideo’s ook wat andere filmpjes. Hier een video van een unboxing, waar ook dvd’s worden getoond (die ik zelf erg goed vind!). Ook ben ik heel benieuwd naar het laatste boek wat hij laat zien.

 

Dit waren de BookTubers voor deze week. Volgende week weer een post met BookTubers!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. JAAA weer mannelijke booktubers TOF. Ik volg elke keer ”de leukste” van de 4. Hierbij wint voor mij nummer 3 🙂

    1. Haha wauw je maakt er bijna een wedstrijd van 🙂 Ben benieuwd welke BookTubers de volgende keer winnen! 😀

  2. Fijn, zulke booktubers op een zondag! 🙂 Ooit wil ik zelf ook graag filmpjes maken, maar dat zal wel nog even duren, haha. Ik ga ze even allemaal bekijken.

    1. O leuk, naar jouw filmpjes kijk ik zeker uit! 🙂 Je kan in ieder geval nu al wat inspiratie opdoen! 🙂

  3. Ik had me niet gerealiseerd dat ik maar heel weinig mannelijke booktubers volg. Maar 2 van de ik-weet-niet-hoeveel. Bedankt voor de tips 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.