Mannelijke BookTubers 9!

We zijn alweer aangekomen bij het negende deel van Mannelijke BookTubers! De afgelopen 2 maanden heb ik al een hoop mannelijke BookTubers laten zien, nu op naar de volgende drie! Ik moet wel zeggen dat ik bijna door alle mannelijke BookTubers heen ben, dat gaat toch sneller dan verwacht!

 

1. ThatOneEnglishGradStudent

Shawn studeert Engels en weet daardoor veel af van boeken, een echte boekenwurm dus! Hij doet aan Wrap ups, tags, Book Hauls, updates over zijn master in Engelse literatuur en reviews. De video die ik wil laten zien is een review van The perks of being a wallflower, één van mijn favoriete boeken! Hopelijk kan Shawn je overtuigen om dit boek te gaan lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

2. TheBookTuber

Een hele logische naam! Tiernan heeft al een groot kanaal EN KIJK WIE HIJ EEN INTERVIEW HEEFT GEGEVEN! FREAKING RICK AWESOME SASSY RIORDAN! :O Dit zegt al genoeg…

3. TheEightPotter

Jacob vindt zichzelf een langzame lezer, maar leest wel ontzettend leuke boeken! Bekijk hier zijn grootste Book Haul die hij ooit heeft gedaan!

 

 

Volgende week komen mijn laatste BookTubers aan bod, en dan heb je hopelijk een enorm rijtje aan mannelijke BookTubers die je voortaan kan gaan bekijken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.