Mannelijke BookTubers!

Op YouTube zijn er steeds meer kanalen in het teken van boeken: BookTube. Ook ik ben een BookTuber door mijn Wrap Ups, TBR’s en Book Hauls via video’s. Filmpjes van BookTubers vind ik altijd leuk om te zien en hierdoor ontdek ik veel nieuwe boeken. In het begin had ik eerder het idee dat BookTube vol met dames zat (ik heb natuurlijk geen problemen met het zien van een knappe meid die praat over boeken), maar ik was wel op zoek naar mannelijke BookTubers die ook de wat stoere boeken lieten zien, want laten we eerlijk zijn, jongens zullen minder snel zoetsappige boeken zoals The Selection aanraden. Ik heb lang nauwelijks mannelijke BookTubers gezien, maar nu volg ik er een hele hoop! Ik laat een paar mannelijke BookTubers zien die ik zelf erg goed vind en hopelijk ga jij ze ook volgen! Elke week laat ik een paar BookTubers zien met een video die ik zelf erg leuk vind.

 

1. ABookReader

ABookReader is nog niet zo bekend, maar zijn Bookshelf Tour heeft wel veel kijkers. Wat een mooie invulling heeft hij zeg! Zijn boekenkast zit vol met toffe series en het zien van zijn boeken maakte me heel enthousiast om snel heel veel te gaan lezen!

 

2. alexinthebook

Alex heeft nog niet veel video’s gemaakt, maar in zijn recente video, zijn book haul en wrap up van februari en zijn TBR van de maand maart is veelbelovend. Hij leest wel toffe boeken! Hij heeft net wat meer abonnees dan dat ik zelf heb, maar ik denk dat zijn kanaal veel bekender gaat worden!

 

3. asthenovelprogresses

Ik ben geen grote fan van asthenovelprogresses, maar als je een liefhebber bent van tags ben je zeker aan het juiste adres! Gabriël komt uit Portugal en maakt veel tags op zijn kanaal, maar de video die ik laat zien is zijn Wrap Up voor de maand januari. Hierin laat hij een hoop mooie boeken zien en kan je meteen het grote deel van zijn boekenkast zien.

 

4. BangadyBangz

Het duurde niet lang en ik was al vrij zeker dat Benjamin een coole BookTuber is. Hij kiest wel leuk boeken uit en weet het wel komisch te presenteren. De video die ik kom waarderen, is de Fictional Girlfriend Tag, aangezien ik die ook ooit eens heb gedaan en kan wel redelijk inkomen in zijn antwoorden. Daarnaast vind ik zijn Bookshelf Tour ook heel gaaf aangezien hij veel Fandom Merchandise heeft!

 

 

Dit waren dan de eerste vier mannelijke BookTubers die ik in het zonnetje zet. De komende weken kan ik nog genoeg posts maken met mannelijke BookTubers, want ik heb er al veel kunnen vinden!

Welke mannelijke BookTubers ken jij al?

2 reacties

  1. Volgens mij heb ik maar een manlijke bokktuber en dat is Jessethereader.

    De vier booktubers die jij hier boven heb genoemd ken ik helemaal niet. Dus ga ze meyeen volgen.
    Bedankt voor de tip!

    1. Elke week zal ik een post maken met mannelijke BookTubers, dus uiteindelijk zul je er een stuk meer ontdekken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.