Nerdy YouTube Kanalen #2

Vorige week vertelde ik over wat nerdy YouTube kanalen waar ik op geabonneerd ben. Dit waren ze nog niet allemaal, ik ben namelijk op meer kanalen geabonneerd die in het teken staan van series, games, muziek en meer. Vandaag vertel ik over de andere YouTube-kanalen die ik volg.

 

Lockstin/Gnoggin is een YouTuber die voornamelijk theorieën heeft bedacht over bepaalde games. Een theorie die ik zo interessant en goed uitgewerkt vind is de theorie over dat Pokémon Sun en Moon de laatste games zijn in de reeks en dat ze na deze games de eerste games opnieuw zullen uitgeven, maar dan veel mooier (misschien een open wereld?). Hij vertelt met zijn theorie over alle aanwijzingen die Nintendo heeft gegeven, waarmee hij verwijst naar verschillende mythologieën, dieren, natuur en zelfs alchemie om zijn theorie te onderbouwen. Bij elkaar heeft hij langer dan 3 uur erover gepraat en het zou nog best waar kunnen zijn!

Mark Crilley is een tekenaar die veel tutorials maakt van mangatekeningen en portretten en stillevens. Hij maakt meestal een time lapse (waarbij je snel de tekening gemaakt ziet worden) en erna een tutorial van de tekening die hij heeft gemaakt. Zijn tekenstijl is erg gaaf en hij maakt ook verschillende video’s die in het teken staan van tekenen. Zie hier bijvoorbeeld de time lapse van een onderwaterwereld.

MostCutestNL is een webshop met allemaal Japanse goodies. Ze maken vaak video’s van tutorials voor Japans snoepgoed, ontzettend leuk om te zien!

Nathan Sharp heb ik pas ontdekt, dit is een muzikant die veel covers maakt van rockbands, maar ook van liedjes uit series zoals Pokémon, Steven Universe en meer! Ik vind het erg gaaf om te zien hoe redelijk rustige of vrolijke nummers worden omgezet tot ruige rocknummers waarbij je compleet uit je plaat kan gaan! Hij maakt ook wat originele liedjes, zoals het liedje Misty.

Oranda No Panda (een leuke Etsy-winkel waar ik hier meer over vertel). Ze doen aan needle fitting, een hele leuke bezigheid waarbij je allemaal leuke creaties kan maken, zoals deze Mudkip!

 

Dit zijn alle nerdy YouTube kanalen die ik volg. Ken jij er nog meer? Laat het me weten in de reacties!

2 reacties

  • Vera op oktober 27, 2016 om 12:51 pm
  • Reageer

  Hier een lijstje:

  Only in Japan (alles over Japan!!!)
  VariantComics (graphic novels, movies, tv, cons & games)
  Joakim Comic Center (Comics & Graphic Novels.)
  NerdVentures (Comics & Graphic Novels)
  Lukischannel (Tekeningen: over het algemeen Anime karakters)
  CoolRiceBunnies (Polymer clay charms, cute merch, Asian food and candy,DIY project tutorials, hauls, unboxings and videos).
  Ze heeft ook nog een 2de kanaal: RiceBunniyVlogs.
  Verlisify (Pokémon)
  alicartmill (Veel Harry Potter/Disney en andere video’s)
  CruellasFurCoat (vanalles over Walt Disney)

  Hopelijk zitten er Nerdy YouTube kanalen tussen die je leuk vind!!! 🙂

  1. Wow wat een flinke waslijst! Ik weet wat ik de komende tijd ga doen… 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.