Nerdy YouTube Kanalen

Een deel van mijn dag besteed ik altijd aan het kijken van filmpjes op YouTube. Challenges, book hauls van BookTubers, sketches en meer, ik kijk best veel! In de loop van de maanden ben ik bekend geraakt met een aantal YouTube-kanalen die flink veel nerdyness uitstralen. Aangezien ik vind dat deze kanalen best wel meer abonnees mogen hebben, laat ik ze graag aan je zien!

 

De Toyboys is het eerste kanaal wat ik wil belichten. Dit kanaal is van de winkel De Toyboys, een winkel vol merchandise in Haarlem. Naast de geweldige collectie aan spullen die ze bezitten, is het personeel van de winkel ook heel nerdy en komen ze vaak naar conventies om hun producten te verkopen. Op hun YouTube-kanaal plaatsen ze leuke video’s zoals verslagen van conventies. Check bijvoorbeeld deze video van Dutch Comic Con 2016, wat mij betreft een hilarische en leuke video!

Het tweede kanaal is Did You Know Gaming, een kanaal vol feitjes over games. Ze maken veel video’s over verschillende games en consoles en laten altijd wat dingen zien waar je echt niks van wist!

Filmerds is een kanaal met podcasts over… Misschien raad je het al, films! Ze bespreken soms in detail bepaalde films en weten dat af te wisselen met heerlijk gebrabbel en een flinke dosis aan humor. Ze zijn alleen niet al te groot, dus help jij ze een handje door je te abonneren?

GeekTime is een kanaal waarvan ik de mensen persoonlijk ken. GeekTime is vaak aanwezig op conventies om verslagen te maken van het evenement. Ze maken vaak sfeerbeelden, maar ook verslagen en vlogs van de conventies. Daarnaast zetten ze soms ook unboxings offline of maken ze een andere enthousiaste video. Mocht je dan ooit een conventie missen, kan je altijd nog wat van de sfeer proeven!

ItsBirdy is een hele bekende tekenaar die onder andere bekend is van de Pokémon in onesies. Hij maakt veel speedpaintings van Pokémon en animepersonages, maar ook realistische portretten. Zijn tekenstijl is echt prachtig en ik zie met veel plezier hoe zijn tekenproces is. Hij gebruikt niet veel materialen, maar weet altijd hele indrukwekkende kunstwerken te maken!

 

Dit zijn een aantal van de nerdy YouTube-kanalen die ik volg. Binnenkort deel ik nog een paar kanalen op mijn blog, want dit waren ze nog niet allemaal!

Op welke kanalen ben jij al geabonneerd?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Vera op oktober 20, 2016 om 10:27 am
  • Reageer

  Ik was al geabonneerd op De Toyboys, Geektime en Itsbirdy. Na het lezen van deze blog ben ik nu ook op Did you know gaming? en Filmnerds geabonneerd. 🙂

  1. You deserve cake 🙂

    • Vera op oktober 20, 2016 om 4:00 pm
    • Reageer

    Thank you!!! 🙂

 1. Het kanaal met die game feitjes lijkt me wel erg tof. En hé, waar is Dodie?! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.