YouTube-filmpjes die mij altijd aan het lachen maken

Soms heb je eens een wat slechte dag. Je trein kwam te laat, je stootte je kleine teen tegen een scherp randje, je zat op de wc en al het wc-papier is op of je hebt zo veel huiswerk… Tijd voor wat ontspanning! Op YouTube heb ik altijd wel een filmpje waar ik enorm om moet lachen en waardoor mijn dag weer helemaal beter wordt. Ben je even in een slechte bui? Ik denk dat je snel opknapt als je één van deze filmpjes hebt gezien.

 

Lekker Spelen – Buurman en Buurman

Lekker Spelen is een gamekanaal van de makers van Kud. Ja, erg veel flauwe en gekke humor en ik geniet er enorm van. Met deze mannen heb je sowieso garantie op een flinke lachbui, maar deze video is toch echt één van mijn favoriete video’s van deze gamers. In deze video spelen ze Buurman en Buurman, ja inderdaad, een computerspel dat is geïnspireerd op de kinderserie, zulke kinderachtige spelletjes spelen ze af en toe. Het leuke is dat ze de stemmetjes van Buurman en Buurman nadoen en dat is zo hilarisch. Peter is uiteindelijk zo hard aan het lachen dat je hem gewoon hoort janken en hij maakt alleen maar piepgeluidjes. Vanaf ”mijn blaas is te zwak” hield ik het niet meer en ik heb deze video dan ook al meer dan 30 keer gezien…. No joke… Enne, als je dit nou geinig vindt, Goat Simulator is van hun ook erg grappig, maar elke playlist die ze hebben is ideaal om te bekijken als je even wat wilt genieten.

DanIsNotOnFire & TheAmazingPhil

Deze twee Britse geniale gasten hebben mij niet normaal hard aan het lachen gekregen door de photobooth challenge. Ik heb al meerdere video’s van deze challenge gezien, maar dit is verreweg mijn favoriet! Deze twee zijn sowieso echt de meest awesome personen op de wereld (ik heb nu ook eindelijk hun boek in bezit) en zijn flinke fanboys. Hun Tumblr-tags vind ik ook erg grappig om te zien.

Schmoyoho – OH MY DAYUM

Schmoyoho zijn een paar artiesten (familie) die ook bepaalde video’s monteren en autotunen zodat het een liedje is! Dit nummer maakt mij echt binnen een mum van tijd vrolijk. Zo’n geweldig liedje, wat doen ze dat weer goed zeg! En zeg nou zelf, een liedje over fastfood is sowieso een knaller van een nummer.

Deze video’s staan dus zeker in mijn favorieten. Ik kan ze gewoon niet vaak genoeg zien! Een flinke oppepper dus.

Welk filmpje op YouTube maakt jou zo enorm aan het lachen?

3 reacties

  1. Hahaha o god, die laatste! Ik was alweer helemaal vergeten dat die bestond. Mega flauw gewoon. En ohja, die van Buurman en Buurman. Dat einde tho. :’)

  2. Is het heel erg als ik een filmpje van Bert en Ernie voorstel? ;D haha maar deze maakt me altijd aan het lachen: https://www.youtube.com/watch?v=BvC8Fs0oKCQ

    1. Arme Bert… xD

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.